Wednesday, October 15, 2008

gewamnyer!!!

Adam Mikhael dgn Umi nyer...


isk3! ari ahad lps aku kan g ptrajaya g beraya umah pakcik aku kt sana...pstuh g umah mmber aku...pstuh aku igt nak g singgah arr umah mmber aku lg sorg neh...umah opismate aku time keje kt ptrajaya dulu...nak g tgk anak dia arr...sbb ms buka poser sesame arituh xdpt tgk sbb pengasuh dia bwk g jln laks...adehla! kol punyer kol xangkat2...msg xber reply...adehla...last skalik mlm tuh aku msg br arr dia reply...ropernyer dia bwk anak dia g jln2 kt mines...huk3! pstuh siap mms gmbr anak dia lg...adoila! tekejot aku nengok...sbb arituh dia mms gmbr dr tepi...xjelas sgt...yg kali neh clear gler! mak datok!!! comey gler! dah mcm anak org puteh jerk aku nengoknyer! neh blom tgk real lg...patut arr mmber aku neh asik citer kt aku kalo dia bwk si adam g jln2 konpem ada org nak dokong siap nak bergambar lg...isk3! dasat! mengalahkan artis tuh!!! ha3!
yg xthn tuh tgh msg2 dgn mmber aku neh...husband dia leh laks siap bg pesanan kt aku...Comey? tgk arr sape bapak dia...Cet! pasan sungguh! ha3! mmber aku neh riso jgk sbnrnyer...dia pesan kt aku jgn puji sgt kang saket plak anak dia...hu3! stakat neh aku xpenah dgr laks psl kepercayaan tuh...maybe tuh kepercayaan org siam kot...sbb mmber aku tuh org siam...so, xdpt dinafikan arr anak dia comey...ahakz! ala...tuh semua Kurniaan Tuhan...kita neh kenala terima seadaNya...toi x? ihiks!


isk...bler arr aku nak g juper si adam neh...gewam toi arr aku nengoknyer...rs nak cobet2 jerk pp dia...gewam ah! he3!
Adam Mikhael bin Mubashir

1 comments:

ZBELLEZA said...

ha'ah mmg comel la lala..geram nyerr~~

Post a Comment

Jemput Komen.. jangan malu-malu yek!