Monday, November 16, 2009

TAG dr Sumijelly

Memandangkan aku dah kekurangan idea n topik tuk diceritakan...aku merisik2 pd Sumijelly...xderk topik kew nak diciterkan? tag kew...ape kew...ropernyer ada Tag dr dye yg belom aku jelaskan utangnyer...eheh! so aku jwb arr...Jum Layan!

1. Adakah anda rasa anda hot?
- HOT? Xbrp nak hot kot…sbb skang neh musim ujan…so sejuk jerk manjang..hahhaah

2.Upload gambar kegemaran anda


3. Tak ada soalan pun… so i guess kena citer pasal gambor tu ler kot…
– Sker gmbr neh…sbb nmpak semer hepy jerk dgn balloon…J

4.Bila kali terakhir makan pizza?
– Jumaat lepas punyer lepas… pi mkn ngan Sumijelly neh la…dye kenyang ber”broadband” aku laks kenyang mkn pizza…ErrrkK…Alhamdulillah…hehehe

5. Lagu terakhir yang anda dengar?
– lagu Nobody…neh lagu korea…sker dgr sbb melodi rancak…lirik dye aku ada letak kt entry sblm2 neh…tgk arr sendirik yerk! :-p

6. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
–tgh wtper ek td? Xigt arr…kowang igt x ape aku wat td? Hua3

7. Selain nama sendiri anda dipanggil nama apa?
– LaLa

8. Tag lagi 6 orang
1. sk8. 2. TIADA NAMA 3. Anna, 4. Comel, 5. Cik Jard, 6. RuffEmo

(mntak maaplew...maleh nak wat link...kowang cr sendirikla nama2 dowang neh kt frenlist aku kt sblh kanan neh ek! he3)

9. Siapakah orang No.1 pada anda?

Sk8 neh kwn chatting aku yg 1st aku kenal ms kt Chatoorm Perak1 dulu. Dye neh mmg sempoi & slumber jerk! Skang neh dye xderk kt mesia … ada nun kt Moscow sn…hu3!

11.Kata sesuatu mengenai orang no 5

- CikJard xbrp kenal dye neh sgt…sbb br kenal kt blog neh la…rajin gaks dye neh mengomen blog aku…timer kasey yerk! Keep in Touch! :-)

10. No.3 ada hubungan dengan siapa?

- Anna neh kak sedara aku…kira mmg rapat gaks arr…ape xrapatnyer…udahla sedara…satu tmpt keje…g mkn sm2…smpai slalo kene peril “xderk kwn len kew nak pi mkn?” hahhaa…jeles la tuh :p

12. Bagaimana pula orang no.4?

- Conel dye neh laks aku kenal kt VF. Ahakz! Xpenah juper pown…tp skang neh da jd followers aku laks…wah…rs cam dah HOT la plak aku neh…hahhaa

13. Pesanan kepada orang no 6

-- RuffEmo “cik ruff….jgn emo2 sgt yerk!” Tuh jerkla pesanan sy tuk anda…he3

* Sila siapkan laporan TAG anda.. jika tidak berkesempatan, sila beri KOMEN…and katakan anda MALAS nak buat! Timer Kasey! :-)

8 comments:

Jard The Great said...

ku pernah wat tag neh.. ehehe.. jap.. nnt ku carikan link die.. esok ku bg tau k.. nk balik da..

«♪Ruff♪» said...

ngee tag neh aku da wat
http://ruffemo.blogspot.com/2009/04/yeah-tag.html

»£ã£á¯M¡§§♥ú« said...

sudah wat yerk? he3! den dah terlmbat arr neh yerk! hik3! xper2...no hal beb! meh bg linknyer meh! eheh

sumijelly said...

bagus..bagus...
homework dh buat yek..
suh anna wat..
dia kan bnyk keje pun..
hahahah

»£ã£á¯M¡§§♥ú« said...

hahhahaa...dye cam nak wat jerk? mmg da tag dye pown...dye tuh pemaleh sket! hua3

^^AnGGun^^ said...

erkk..macam menah dapat jek tag ni..
huwaaa!!
wajib buat ke ni lala?

mcm MALASH jek...
ngeh ngeh ngeh..sebab kena bagi xplanation pasal orang yg kite tag:-D

erkk..ape yang HOTnye lala..
tite cool jek sini..muahahahaha

»£ã£á¯M¡§§♥ú« said...

hahahaha...kalo MALAS...xyah wat mel! i phm xsumer org rajin wat TAG2 neh...sbnrnyer lala pown MALAS gaks...tp wat jerkla...sbb da xderk topik nak citer kan? hua3!

adeh2! terasa HOT la sbb comel suda follow lala...sblm neh comel xfollow lala...so xHOT la sblm2 neh...wahkakakakaka

Belle Depot said...

Looking for adorable blouses, shirts and fancy belts? Visit me ;)

http://belledepot.blogspot.com/

Post a Comment

Jemput Komen.. jangan malu-malu yek!