Tuesday, March 30, 2010

Award untuk anda! (Thanks Sumijelly!)

Yeah….aku dapat AWARD dari Pn. Suhaila atau lebih mesra di panggil Sumijelly


Dia bg Award neh sebab dia tengok aku da lama xupdate blog. Hahaha…xpelew…aku pown da lama xdpt award2 neh…maklum jerklew blog aku neh xpemes pown. Sapela nak bg award kan? Kan? Hahaha…penah dpt skalik jerkla dulu…thn bler ntah? Neway thanx yerk Pn. Sumijelly a.k.a opismate aku…ngeh2!

Ini lah award yang aku dapat


1. Thank & link the person that gave you the award.
Thanks Sumijelly… atas pemberian award nie..Link nya –> http://sumijelly.com/

2. Pass this award onto 15 bloggers you’ve recently discovered and think are fantastic!
Aiyak! Kena pass kt 15org la plak! Aku neh da la pemaleh nak meng”tagged” org neh…adoila! Kat sape aku nak bg award neh? Sape yang bertuah yerk? Jum2 tgk jerkla list kat bawah neh…sape yang kena! kuikuikui

1 Anna
2 CempakaAurora
3 Alongwanida
4 Cupid
5 sK8
6 Ruff
7 Pires
8 Zayed
9 CikJard
10 CikLumut
11 CikZT
12 Dina
13 Ween
14 YattPinky
15 SeeU

3. Contact said Blogs and let them know they’ve won the award
Baekla aku akan memberitahu kepada semua kawan2 aku yang sangat bertuah itu. Terpulangla kepada mereka nak post kt blog ka xmaw…aku xkesah…I ok jerk! Hik3

4. State 7 things about yourself.Well, here are 7 things about myself
7 perkara jerk? Naper xbyk? Naper tak 15 cam kat atas tuh? hahaha

1. Nama panggilan kat alam maya neh LaLa
2. Dah idop doplohlima suku.tahun..huhuhu
3. Anak sulung dari 3bradik jerk…xramai pown…hu3
4. Skang keje kt PWTC
5. Status bujang atau kata lain Belum Berkahwin (bler nak kawen pown xtaw? Hahaha
6. Seornag yang sangat sker gelak…aku pown xtaw pasaiper? hahaha
7. Kalo xkenal aku…org ckp aku sombong…tp tak…kalo dah kenal baru taw arr aku neh cmnew….korg leh jd gler sesame ngan aku…hahhaha

Sekian sahaja tagged AWARD aku tuk kali neh…Kepada nama2 yang tersenarai…silala wat yerk! Kalo xnak or dah penah buat…sila abaikan..

Nota kaki : Pada yang x di senarai, jgn kecik hati..kalo nak wat…wat jerk…xderk hall ah! J

Tuesday, March 16, 2010

Pesta Buku 2010




Pesta Buku 2010


Date: 19th-28th Mar 2010

Venue: Tun Razak Hall 1, 2, 3, 4 & Legar Putra, Tun Hussein Onn Hall


diA [Aku] & KaMu

Allop ebelibuddy! Kowang penah dgr tak lagu neh? aku da lamer cari lagu neh...baru skang neh dpt...hahaha...sbb xtaw sape nyanyi & xtaw tajuknyew...br smlm dpt lagu neh...Nadia Af6 feat Red Peanu. jum layanz!!!




Jangan ada tidak percaya
Jangan bilang kebencianmu
Hati ini selalu mengharapkan
Kau dan aku bisa bahagia

Air mata disisi Ini
Saat kamu jauh disana
Jangan ada selingkuh dusta
Kau dan aku harus setia

Engkau dan aku tidak mahu
Orang ketiga menghancurkan
Karena cinta telah lama disatukan

Kita disini hanya ada
Satu impian paling indah
Karena cinta dan asmara
Kan bertahan

Aku tak bisa menduga hatimu
Andainya bisa ku peluk bayangmu
Diantara kita tidak akan dapat mengganggu

Kita disini hanya ada
Satu impian paling indah
Karena cinta dan asmara
Kan bertahan

Engkau dan aku (engkau dan aku)
Tidak mahu (tidak mahu)
Orang ketiga menghancurkan (menghancurkan)
Karena cinta telah lama disatukan

Tuesday, March 9, 2010

Events Calendar @PWTC

Allop everybody! arineh entry aku juz nak bg info psl event yg akan berlangsung kt PWTC for this week okies...Kepada sesape yg xtaw nak kemana cuti mgu neh...jum arr g ke cni.

MATTA Fair 2010

Date: 12th-14th Mar 2010
Venue: Tun Razak Hall 1, 2, 3 & Pelantaran Putra

Fotofest 2010

Date: 12th-14th Mar 2010
Venue: Tun Dr Ismail Hall B
Wedding Expo

Wedding Expo

Date: 12th-14th Mar 2010
Venue: Tun Razak Hall 4