Monday, May 3, 2010

Dapat anak buah


Mohd Zuhairi Bin Zuraime

Chumel tak? chumel kan... Nama dye seperti tertera kt atas tuh lew..Baby neh anak BestFren aku yang aku kenal ms chating kt YM dulu. Aen nama ibunya. hiks! Selamat dilahirkan pada 27 April 2010 dengan berat 2.8kg. Selamat juga kwn aku neh melahirkan baby yg sehat tubuh badan dan chumel.

Aku xdapat nak g melawat lg. Sebab bkn dekat. Nun kt Trolak sana..adeh! Picture neh pown hubby dye yg MMS kt aku Sabtu lepas. Ampeh jerk!..dah brp ari bersalin baru nak gtaw aku. Pastuh bler aku call bley plak paksa aku kejap2 tuh soh dtg umah. Kalo dekat xpela jgk.Aku pk ko dalam pantang jerk Aen weih...kalo x...da lama dah...(!@#$%^&%%#) hahaha

Aish! bler arr dpt juper Pn. Aen ngan baby dye neh? iskla... Tengok arr gambo tuh...cam taw2 jerk org nak amek gmbo dye...siap celik mata. hiks!

Nama pown dah nak cam nama bapak dye dah...hahaha...adoila! Buang kedit aku jerk pilih nama sedap2 arituh...last2 bapak dye yg buh. (xkira...aku nak wat claim) hahaha!

Papepown...kepada aen n abg ipo...Congrats yerk! Semoga dengan kehadiran Putera Sulung kamu berdua neh dpt mengharmonikan keluraga korang. Cewah! (siyes neh!) :-)

3 comments:

Chempaka Aurora said...

Hurms..akak ingat lagi kat deq Aen, dah selamat jadi emak dia ye. Lala, kalo de kontek dia, kim salam sayang kat dia yek. Dedulu kami nyembang dalam YM je, xde kesempatan nak jumpa dia face to face. Tak tau la dia ingat lagi ke idok ngan akak. Nway, comey hero dia..pandai pandang tepat ke kamera lak tu...

^^AnGGun^^ said...

chumel2 dak nih.
alahaii mesti chumel ikut ibunye kan;-)

»£ã£á¯M¡§§♥ú« said...

k.ibut: InsyaALLAH....nnt lala kemkan yerk! msti dye igt akak punyer...hehe

mel: maybe kot ikut muka mak dye...lg afdhal gitew! hiks

Post a Comment

Jemput Komen.. jangan malu-malu yek!