Sunday, December 11, 2011

Untuk [kamu]

Allop ebelibodi! hehe... Juz nak kongsi citer jerk dgn u ollzz...sebab akhirnya aku dapat jugak menonton filem OMBAK RINDU neh last week wif my BFF. Sker sangat2 sampai diserang "Selsema" kat dalam panggung. (sok...sek...sok...sek..) haha. Adehla...sangat menyentuh hati dan perasaan lew citer neh...se BEST cam novel dye gaks... Best2...tambah2 "boipren angkat" aku berlakon laks dalam citer tuh...lg bertambah best arr. hahaha *sangat perasan! :p Tp, xpe...aku sker Maya Karin dalam citer neh. Lisa cam xberapa nak sesuai sgtla plak pegang watak cmtuh. hehe. Eh, aku neh dah jd pengkritik filem da kew? hohoho...tidaaakkkKKK!!!

Kalau aku dah start merapu...abeh aku taip mcm2 dlm neh... Sebelum aku terlebey sawan menaip, beh bek lew aku stop. Tp, sebelum tuh jum layan lagu kat bawah neh...ost dr Ombak Rindu jugak. Best gaks lagu neh... Khas -Untuk [KamU]- layannnnn....!!~




Untuk Kamu-Hafiz

Raut wajah…Mendamaikan…
Dan sesuci..Selembut hatimu..
Sinar mata…Mempersona…
Bagai gugur seluruh jantungku…

Aku Ingin engkau tahu…
Cinta aku satu…
Tercipta buat dirimu..
Hanya… Untuk kamu…

Huuu…Huuu…Huuu…
Huuu…Huuu…Huuu…

Aku ingin engkau tahu..
Cinta aku satu…..
Tercipta buat dirimu…
Hanya untuk kamu…


0 comments:

Post a Comment

Jemput Komen.. jangan malu-malu yek!