Monday, January 2, 2012

TM Family Day 2011


atas: 4 heroin BTM
bawah: wif geng RO


Team 1 Explorace Sunway Challenge

Neh cerita tahun lepas (cewah...cam lama sangat jerk bunyiknyew yerk? padahal ujung bulan lepas jerk kowt...hiks) Selepas dekat 2 tahun TM da lama tak wat Family Day...Akhirnya, 24 Disember 2011 lepas telah diadakan Family Day a.k.a Retreat Halatuju Tourism Malaysia 2011 di Sunway Lagoon yang pada perancangan awalnya diadakan selama 2hari 1malam. Tp, diatas sebab2 tertentu al-maklum jerkla kan tyme cuti sekolah kan...makanya sehari jerkla. Kira ok lew tuh dari takderk kan....???!!! hiks


1 dari kiri: geng2 cuci..hahaha...tgh tgu turn naik motor
2: pusing2...pening2. hahaha
3 dari kiri: pusing2 naik motor
4. kusyuk dengar arahan dr ejen sunway


1 dari kiri: juara memanah dan menembak
2. tgh sebok menelaah peta sunway
3. orang sebok menembak...kami sebon bergambar. hak3
4. abeh dah explorace...minum tyme lps penat berlari2 anak. ngeh2

Disebabkan aku yang masih lagi blom bekerluarga neh, (kalo ikutkan ati mmg xmo pi...huk2...tp, kena paksa huh!) Makanya, aku juin arr yang ada...Iaitu Explorace Sunway Challenge. Wawawe...sonok banget! Tp, ada 1 jerk yg tak berapa nak seronok tyme explorace neh...salah satu benda dalam task yg diberi tuh den terpakso ciom spesis biawak (macam iguana) yg mmglew kiut. tp................eeeuuuuuuuwwwwwwww sumpah aku geli doe! Seumur hidup aku tak pernah lew aku nak wat aksi2 terlampau camtuh...hahaha. Kalo orang yang kenal rapat dengan aku taw lew aku camnew. Penakut punyer olang. ha2...tp, ntah camnew aku kena ciom gaks dengan semangat kwn2 aku..kalo x, nnt xmenang doe! huk3. Alhamdulillah...kumpulan kami dapat No.2. yeeeeHaaaaa...!


muka enjoy jerk lps ciom iguana..hu2

Kami menang motor! ha2... Kami menang NO.2


Hadiah explorace. No. 1 pak yeop punyer (my dad)
yg no.2 tuh...aku punyer... dapat speaker berdentum-dentam

Hadiah Lucky Draw plak aku dapat Kipas Angin Brand Haier (ke-84) huk2... Alhamdulillah dapat lew jugak dr xdapat apa2 kan? sebab buka semua orang dpt pown. hik2. Ada citer disebalik no bertuah neh...sbnrnyer ms pendaftaran tuh aku tersilap bg no pekerja...haha...bleh plak lupa...apekesengal aku neh...ms dok tulis no yg slh tuh..siap jampi2 lg arap2 dpt enpon...sbb enpon aku kan dah cam ape dah...ancus punah...neh mungkin gara2 gayut smpai patah dahan lew neh gamaknyew...haha...ha...mmg patah trus dahan sbb gayut-gayutan. :p Dah masuk kotak no yg salah tulis tuh...br tingat, yg no tuh bkn no pekerja aku. hahaha...gler kentang dah aku neh weihhhhh...hahaha...last2 tulis blk no pekerja aku yg betul. Masa dok sebok berexplorace sempat lagi dengar nombor dicabut. No yg aku salah tulis tuh...mmg dpt adiah enpon. Ces2! mmg rezki org tuh la...aiseh...berkipas jerkla aku kasik sejuk badan yg panas neh...huk2

Abeh berexplorace...lepak2 japs...sempat gaks arr teman adik aku g main2 kt theme park...then balik lew...Walaupown kejap...tp, enjoy banget! weeeeeee~~


wif my family



atas: wif my nephew-Aqil
bawah: wif "makcik lynda" [my mom]

0 comments:

Post a Comment

Jemput Komen.. jangan malu-malu yek!