Monday, May 7, 2012

TGI Friday

Pehabaq semua? Ada sehatkah? Aku jugak yg xberapa nak sehat sejak dua menjak tiga menjak neh. Loteh satu hal, domam laie, selesema, saket tekak, batuk. semua ada arr...hu2 Tp, xpe...aku hepy sbb TM jadi JUARA sekali lagi untuk Karnival Candat Sotong Harian Metro 2012. Dua kali turut2 tuh menanag. Cayalah!

Okiesla...tutup dulu citer pasal tuh...nanti aku update utk next entry okies. tunggu jerkla...

Skang maw citer pasal makan2...makan...dan makan. Da lama xciter pasal makan kan? Aku rasa aku da bertambah2 gumuks skang kowt. (riso plak) Actually, kesah neh da lama kowt...2 minggu lps kejadiannya. My kakak sedara dapat duit terpijak...haha. Makanya, beliau telah menghabiskan duit terpijak beliau itu kpd sy dgn membelanja saya makan di TGI Friday. Memang sangat2 menyenakkan pewot makan kt sini. Sebbaik larat lagi nak berjalan...kalo x, maw pinjam kat usop wilcha kerusi roda milik kerajaan dye tuh. hik3

Sepatutnya kami order appetizer jerk semua...sebab memang mengenyangkan. Tapi serius, semua sedap2. Bertambah sedap bila orang belanja kan...lagi...lagi..SEDAPPPP...!!! haha Tapi, mmg betul sedap...xcayer, korang try arr g dan rasa sendirik...konpem tak larat nak jalan dah. haha Jum tgk gamba2 kat bawah neh...menu2 yg kami mentekedarah...ngeeeee~~

neh Mushroom Soup. Pekat dan sedap!

yang neh plak, Chicken Fajitas Nachos. Sedap ya amat. Pebret!


yang neh aku xtaw nama...Set Lunch. Sedap jgk...Spageti + Ayam


yang neh...chicken parmesen. Ala2 kebab dgn fries, intinya daging. Sedapppp!!!

So, korang tunggu apa lagi? TGI Friday bukan ada kt KL jerk...kat mana2 pown dah ada sekarang. Serach jerk kat Google "TGI Friday" dalam tuh Senang...semua details ada kat situ. keh3 (sebona eh, den dah maleh nak menaip. ha2...jgn mrh ha...HIK2)

4 comments:

annapeje said...

ahahaha pastu berebut mkn nachos wakakaka bila nk g mkn lg neh hehe

»£ã£á¯M¡§§♥ú« said...

haha...jum2. next gaji arr...kalo masyukkkk...ada bran? hahaha

J.Syazwana said...

Baru lepas mkn. Sedapppp! Hihi

»£ã£á¯M¡§§♥ú« said...

mkn kt TGI mana?
yups...sedap kan...he2 :)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Post a Comment

Jemput Komen.. jangan malu-malu yek!