Saturday, August 4, 2012

Selebriti di Bulan Ramadhan

Salam u ollss..!Semestinya bukan senang jadi selebriti atau orang yang dikenali dan jadi perhatian setiap orang. Betul tak? Pergi mana2 pown mesti orang tgk, nak bergambar (akulah salah sorg...haha) nak mintak otogerap dan sbgnya lah. hiks So, nak taknak dorg kena la layan kerenah2 kami2 neh semua peminat2 kamu2 semua yer wahai selebriti sekelian. hik3

Sempena bulan Ramadhan neh...aku dapat jumpa dua selebriti kat tempat kerja aku. eheh. 1st, Imam Muda Asyraf (musim pertama). Mamu penang neh...ihiks. Imam muda Asyraf neh adalah jemputan sebagai penceramah untuk Biacara Ramadhan yang opis aku wat tetiap minggu sepanjang bulan ramadhan. Tp, minggu pertama puasa tuh dye lah yang dijemput untuk beri ceramah bertajuk "Indahnya Ramadhan" Memang best...sebab tak ngantuk. Bukan sebab dye selebriti (tp, kira bonus arr...keh3) tp, dye byk wat lawak jgk masa berceramah disamping diselit2kan dgn ayat2 terjemahan al-Quran dan jugak cerita2 sejarah Nabi & Rasulullah. Sangat seronok sampai masa 3jam yang diberi pown tak mencukupi. Kira ok la...at least ada jugak permandangan yang cantik (Indahnya ciptaan Tuhan) di hari2 lemau berpuasa neh. hahaha


Penuh dewan mesyuarat sampai tak cukup kerusi

Kusyuk memberi ceramah

Yang aku tak tahan tuh...salah seorang opismate aku merangkap geng SUPB-PJB aku neh muka dye ada iras2 Imam Muda Asyraf. hahaha..Sempat lagi aku berkomen2 di laman sosial kat dalam dewan tuh pasal muka dorang. haha...camnolah aku leh xperasan. Ker korang neh kembo terpisah? dah arr umor sebaya. isk3. Apa2pown, aku memang tak bergambar dgn Imam Muda Asyraf sebab cepat2 naik opis wat keroje...hu2. Minggu kedua puasa plak, Ustaz Zamri (Mari Mengaji TV9) plak jadi penceramah...tp, aku tak dapat nak gi sebab kena jaga opis...sob3



Sama tak mereka? :))

Okies...selebriti seterusnya aku jumpa sekali lagi penyanyi no 1 Malaysia dan jugak artis pebretku...Dato' Siti Nurhaliza dgn suaminya Dato' K. hik3. Juper kat mana? Semestinya kat opis aku jugak...CT datang sebab ada meeting produk Simply CT dgn Dato' KP & jugak BPI. Aku xderkla juin meeting tuh sbb bukan bhgn aku pown...haha...Tapi, aku memang tunggu dye sampai abeh meeting selepas opismate aku terserempak dgn dye kat lif ms sblm meeting. Timer kasih sebab bgtaw sy yang memang sangat minat dgn dye. Bukannya sebelum2 neh xpernah juper, pernah jerk, pernah amek gmbr...tp, nak juper lagi...sbb aku suka3! Aku memang peminat dye ok dari awal kemunculan dye sampaila sekarang...siap ada koleksi gambar2 dye lg...perghhh...fanatik tak aku? he2

Juper CT kali neh, dye mmg nmpak lain sebab dah kurus slim-nyelim gitu. kulit cantik, licin. Tinggi dari aku sbb dye pakai high heel. Yang pastinya dye chumel dan wangi. he3. Kalau dah juper haruslah amek gmbr dgn dye...hehe..suka banget! Dato' K pown "bersukan" (sporting lah:p) Siap bagi kami kacau isteri dye. hehe... Asik tersenyum jerk Dato'K pastuh wat lawak...hahaha..patutla CT terpikat yerk...Suda jodoh mereka...he2

Dato' CT tgh sibuk berBBM...lupa plak nak mintak BBpin. hahaha :p


we ollllsssss...!~

Dato' K

Bye2...selamat berbuka semua!


CT & Dato' K maw turun lif suda...


saya-adik, CT-kakak. hik2(aku tgh tahan geli CT polok pinggang aku. hahaha)


Okiesla...takat neh jerk dulu entry aku. Aku xtaw arr pasneh sape plak artis akan menyerbu masuk bangunan opis aku lagi.Kalau ada lagi, akan kuserbu dulu sebelum diserbu. hahaha... Sesungguhnya, Ramadhan tahun neh cukup indah...**wink**wink**

0 comments:

Post a Comment

Jemput Komen.. jangan malu-malu yek!