Tuesday, October 9, 2012

Tambah lagi satu angka

ALHAMDULILLAH...aku masih lagi disini ditemani oleh orang2 yang tersayang dan aku sayangi. Alhamdulillah...last week umur aku dah tambah satu lagi angka...hohoho...Nak bgtaw ker? saper yang taw tuh xper...yg xtaw tuh...xyah amek taw la...sbb sy sedar sy bukan dalam kategoriremaja lg Dan bukan jugak termasuk dlm kategori orang tua lg ok. haha.

So, sempena hari bertambahnya satu angka umur aku neh...sempatla jugak aku celebrate dgn family aku. Plan mula nak g makan kat Mr. Kabab kat Putrajaya sebab aku dah lama janji nak banjer family aku makan kat ctu, tp...terpaksa  tunda dulu...atas sebab2 tetentu...makanya g lepaking meja kat Secret Recipe (SR) jerkla. Tak kesahla keluar duit lebih sket...w/pown besday aku, tp aku yg banjer..hahahaTp, kek "makcik lynda" yang banjer... (mak aku la :p) Pergh...memang nikmat ok! Dah lama gler xmakan kek kat SR....sedap2! hehe



Tak lupa jugak...celebrate dgn "beliau"...hahahakat Bumbu Desa, Alamanda Putrajaya. Yeay...akhirnya dapat jugak makan kat cni. W/pown plan awal nak g mkn dgn geng2 JJCM...Tp, masih tak kesempatan dan kesampaian lagik...so, aku g dulu la yerk...nnt ada rezki kita g sesamer plak yerk? yerk?..hehe

Disebabkan siang dan masing2 tak makan lagik..so, order nasi putih dgn lauk-pauk la. Sowyla, aku xamek byk gambar sebab masing2 kelaparan ...(haha...buruk melantak!) hik2Kamiorder gulai ayam (masak lemak ayam la) tempe basyah (tempe yang direbus dgn kicap kemudian digoreng) dgn ayam bakar. Hah? sayur xderk? hahaha..jgn ditanyer kenapa xderk sayur...biar kami jerk yg taw ok..keh3 Tp, sedap dan best makan kat sini...kira Bumbu desa neh neh ala restoran yg menyajikan nasi padang, Indonesia la...sedap3! (ker sbb aku lapa?) haha...tp, betul...sedap! heeee

Kepada sesiapa yang nak pergi menjamu selera kat Bumbu Desa neh bolehlah g kat alamat neh


Address:
Lot CBP 02, Plaza Floor, The Hub, Alamanda, Putrajaya.


tempatnya agak tersorok sket taw...dekat2 dgn panggung wayang...bawah superstar karaoke dan betul2 sebelah Garden Restaurant. Jangan lupa g yerk...yerk... :)



Alhamdulillah...tahun neh plak ramai plak yang bagi aku hadiah. hehe... terma kasih...terima kasih...  hehe...Aku gaks dapat special present dari "beliau". hik3... Terima kasih banyak...w/pown masing2 bz kejap g sana...kejap g sini...tp, dpt gaks spend masa celebrate besday sesamer w/pown mulanya aku xtaw...surprise la kununnya yerk..hehe terima kasih banyak2 dak mucuk! hehe..



Taraaaaaa,,,,,super suprise..pakej ok. heeee~~ chumel2 :)



Kepada kawan2 yang juga bg hadiah...dan bagi ucapan dan doa (doa cepat kawen tuh masih tetap ada...haha) terima kasih banyak2 atas segala ucapan dan doa itu...InsyaALLAH...AMINNN...!!! Aku hanya mampu mengAMINkan jerkla doa tuh...nak kater ape lg kan? tuh jerk yg mampu. keh3 Selagi berstatus belum berkahwin neh...perkataan dan doa cenggitu mmg xlekang dengar dan terngiang2 kat tinger neh...MENANAH! hahaha Apa yang penting kawan2ku semua...doakan yang baik2 sahaja... :) Doa aku plak sempena peningkatan umur neh..."Aku sentiasa Sayang Beliau" hahaha...jiwang seyhhhh...geli2 plak rasa.. akakaka...tuh jerk mampu announce kat sini. tak bleh lebey2 kag korang muntah ijo. hahaha Eh, tp aku cakap betul taw...tak tipu! hik3

Okla...okla...takat neh dulu. Sudah...cukup2 sudah...cukup sampai disini saja. kekeke Tunggu my next entry. Da coret dah..tp, xpost lg. Kalau aku rasa nak post..aku post. hak3 Thanks a lot for everything..adios u'olls...!! :)






2 comments:

kikin said...

lalalal....kejamnye aku x wish bday ko.... hepy belated bday lala....wishu panjang umur, sihat walafiat dan murah rezeki..muah...neway bday ko bile eh?hahahhaha

»£ã£á¯M¡§§♥ú« said...

thanks kin...disebakan lmbt..aku nak adiah. hahaha
xkesahla bler tarikhnya kin...
ari2 pown besday aku...kikiki

Post a Comment

Jemput Komen.. jangan malu-malu yek!