Monday, November 12, 2012

Bedak Arab

Assalamualaikum semua…
 

Memandangkan ramai yang bertanyakan kepada saya mengenai Bedak Arab Super Summer Cake Kokuryu pada entry blog saya dua bulan lepas, maka hari ini saya nak umumkan stok sudah ada tapi tanpa promosi dan tiada percuma eyeliner la yerk. Sebab promosi tuh dah habis. Kepada sesiapa yang berminat bolehlah order melalui emel  lala_missu@yahoo.com untuk  memudahkan urusan urusniaga. Dan segala details boleh dibuat melalui emel. Sebarang pertanyaan boleh dibuat di ruangan komen di entry ini dan juga melalui emel. Terima Kasih ^_


 

 
 BEDAK ARAB SUPER SUMMER CAKE KOKURYU
 
 
RED CASE (50g)

·         RUSSET
·         PUNKY PINK
·         JADE
 
Hanya
RM 60 sahaja
termasuk Postage
 

 
WHITE CASE (25g)
 
·        ORANGE BLUSH
·        RUSSET
 
 
Hanya
RM 45 sahaja
termasuk Postage
 

Pilihan Warna
1.Orange Blush = Untuk Kulit Cerah
2.Russet = Untuk Kulit Sederhana Cerah--warna yg selamat semua boleh masuk (Natural)
3.Punky Pink = Untuk Kulit Sederhana Gelap/Sawo Matang
4.Jade = Sebagai Concealer
 


MACAM MASUK KELAS MAKE UP!
Produk Jepun, hasil kajian di Filipina Cherry Laboratory.

Sangatlah mudah & senang dipakai.
Hanya beberapa minit menjadikan kulit muka seakan-akan kita pernah masuk kelas make up!

Akan kelihatan lembut, gebu, bercahaya, berseri, cun dan yang penting terasa ringan di muka (tak melekit langsung!)

TAK PERLU PAKAI APA-APA KRIM LAGI!
1. Bedak ini 3 dalam 1: moisturizer, foundation n alas bedak...sangat jimat!

2. Mengikut aliran darah pemakai. Tak kira kulit gelap, cerah, putih dan sebagainya.

Sesiapa sahaja sesuai pakai.

3. Kemas dan sekata membuatkan anda indah.

4. Tidak akan menghitamkan atau menggelapkan kulit anda.

5. Mengecutkan jerawat.

6. Apabila berpeluh anda akan nampak lebih cantik.

7. Tahan Selama lebih 8 jam.

8. Tidak melekat pada tudung, kain, tisu dan sebagainya kerana ia terus meresap ke kulit.

9. YANG PENTING bedak ini Suci dan Halal, boleh dibawa SOLAT.

10. Sesuai untuk semua aktiviti. Santai2, nak pakai cepat tapi hasil mantap.




Testimoni:-

Saya sendiri pakai, memang jadi, puji lebih2 diri sendiri tak mau lah. Apa kata anda cuba sendiri dan rasai keistimewaanya. Berbaloi-baloi!





Nota kaki:
Tempahan melalui emel sahaja yang akan diambil. Dan no account akan diberi melalui emel. Setiap pembeli haruslah memberi details kepada saya seperti NAMA, NOMBOR TELEFON, ALAMAT PENGHANTARAN dan juga TARIKH serta MASA TRANSAKSI yang dibuat sebagai BUKTI bayaran telah dibuat. Terima kasih.

 
LINK: LaLa Shopper


2 comments:

Azie Azidah said...

mintak no account.sya brminat nk membelinya.

»£ã£á¯M¡§§♥ú« said...

emel kat saya boleh?
lala_missu@yahoo.com
atau LIKE & PM saya di FB
https://www.facebook.com/lalashopper
kat ctu nnt sy bg no acc
tQ :)

Post a Comment

Jemput Komen.. jangan malu-malu yek!