Tuesday, December 18, 2012

FELINNA BEAUTY: INCH LOSS LOSYEN

  Salam all...

Arineh ada lg satu produk baru tak baru sgtla aku nak perkenalkan. Sejenis lotion pelangsingan badan dr Felinna Beauty. Aku sendiri pown guna ok. Hasil sangat menakjubkan. Jangan risau...semua produk2 yg aku jual neh...memang aku sendiri guna sebelum jual. buat testimoni dulu...dapat hasil yg menakjubkan barulah leh promot kat kengkawan. eheh. Ada 1 lg produk yg aku xsempat nak post2 lg sampai sekarang...diatas kesibukan dan ketiadaan masa utk aku menghapdet entry kt blog aku neh. Apa2pown korang leh ke link pages neh utk order produk2 yg aku jual neh k. KLIK SINI


 
 
 

FELINNA BEAUTY: INCH LOSS LOTION
 

KRIM PELANGSINGAN YANG BOLEH DIRASAI KESAN HEBATNYA HANYA DENGAN SEKALI SAPUAN.. SEBELUM GUNA SILA UKUR DULU SAIZ KAWASAN YANG INGIN DIKECILKAN..:)

 

MEMPERKENALKAN, SEJENIS LOSYEN BADAN YANG UNIK DAN ISTIMEWA!!

INCH LOSS DARI FELINNA BEAUTY..

berharuman persis minyak wangi memukau rasa, memiliki sensasi dingin (tidak terlalu hangat) dan mesra pengguna..

mampu membakar lemak2 berlebihan serta selulit di bahagian badan yang diingini seperti di perut, peha, pinggang dan lengan dengan sapuan mudah tanpa lekitan. Turun 5 KG sebulan tanpa berdiet dan senaman yang meletihkan!!

 
 
 
HARGA:
RM75 SEMENANJUNG
RM80 SABAH/SARAWAK
180ML/BOTOL


APA KEISTIMEWAAN SEHINGGA MENDAPAT SAMBUTAN PALING HANGAT MASAKINI?

-diformulasi dari bahan semulajadi yg selamat utk semua, termasuk wanita hamil (syarat nya jangan sapu pada perut dan belakang pinggang), untuk ibu menyusu atau mereka yang gastrik.

-dibacakan 30 juzuk al-quran di maahad tahfiz Bukit Mertajam, P.Pinang... Semoga lebih dirahmati dan memberi kesan sebagaimana diingini pengguna..(Jd jangan langkah ya, simpan di tempat yang sepatutnya.)

-yang sedang makan pil kurus atau dalam rawatan kurus pun boleh guna untuk menambahkan kecepatan proses pembakaran lemak.

-selain menghilangkan lemak2 berlebihan dan selulit, ia juga memperbaiki/merawat tekstur kulit badan agar lebih sihat, anjal, berseri serta memberikan wangian semulajadi.

-boleh disapu pada pipi dan dagu (sapuan nipis) untuk menjadikan dagu lebih runcing dan menghilangkan dagu tembam atau berlipat, kulit leher melendut)


CARA GUNA:

-picit secukupnya dan sapu pada bahagian badan yang memerlukan sambil membuat urutan ringan dengan gerakan membulat (pusingan arah ikut lawan jam) beberapa kali atau sehingga ia meresap sepenuhnya ke dalam kulit.
-sapu 2x sehari, sebaiknya selepas mandi dan juga malam sebelum tidur.
-boleh digunakan oleh lelaki dan wanita (ibu dalam pantang juga boleh mengamalkannya)




Untuk order:-
Boleh emel kepada saya (lala_missu@yahoo.com)
atau PM saya di pages ini LaLa Shopper


Lepas buat pembayaran jangan lupa bg details kepada saya seperti NAMA, NOMBOR TELEFON, ALAMAT PENGHANTARAN, NAMA BARANG/PRODUK dan juga TARIKH serta MASA TRANSAKSI sebagai BUKTI bayaran telah dibuat.



LaLa Shopper
 


0 comments:

Post a Comment

Jemput Komen.. jangan malu-malu yek!