Saturday, February 2, 2013

ChaTime


Allop u’olls…!

Korang pernah menikmati kesejukan minuman kat Chatime tak? Kalo blom, meh sini…aku nak wat review sket tentang kesejukan serta kedinginan dan kesedapan minuman2 kat Chatime neh. Eheh.



Inilah dye kiosk Chatime...yang aku g neh kat Midvalley Megamall, Bangsar KL. Sebelum neh aku penah arr rasa...kat Times Square, KL. Adik angkat aku sorang neh arr dok introduce kat aku…sampai la neh aku dok teringat2...siyes sedap weihhh…! Chatime neh ala2 Cool Blog jugak…Cuma Cool Blog ice-blended. Musim2 panas neh...memang sedap hokey nikmati Chatime neh. hehe

 Inilah diantara pilihan2 menu serta perisa yang korang boleh pilih ikut suka korang. Macam2 perisa ada...1st time dulu rasa kat TS tuh...Pearl Milk Tea. Serius sedap! Walaupown pewot aku neh tak tahan minum teh susu (maklumla perot secondhand..hu2) tp, Alhamdulillah...ok plak lepas minum...hehe…Sedap...tambah2 plak ada pearl bolat2 tuh kan...ala...bubble tuh...Bukan Michael Bubble tuh taw…taw…haha



Hokey...lepas dah order kat kaunter pembayaran...kena tunggu turn okey...ikut no giliran. Ala2 kat bank ngan pejabat pos plak eh...


Tyme tunggu giliran tuh lama sketla...sebab nak tunggu pekerja2nya buat pesanan minuman kita tuh kan...Makanya, kesempatan ini, aku snap pic curik neh...keh3


 Inilah dye perisa minuman yg aku order "Pure Cocoa with Pearl" Sedap weihhhh...!!! 



Dah takeaway air Chatime...so lepaking makan kat foodcourt Midvalley yang dah lama aku xg…dan skang neh dah lain. Hu2….sebab perot dah berkeroncong menyanyikan lagu Aku Suka Dia by Ainan Tasneem...hahaha #adakenamengenaker? Sizzling Yee Mee menjadi pilihan pewotku serta seleraku sebab dah lama tak makan...walaupown ada hasutan dari kawan aku neh nak makan makanan korea arr jepun arrr...Sizzling hokey...Sizzling! haha




Dan akhirnya...dikau mengalah jugak...follow me makan Sizzling without telor. hahaha
Inilah dye model Sizzling...keh3 #sukanyadia! 



Okiesla…kepada korang2 semua jangan lupa singgah minum kat kiosk Chatime neh okies…kat mana2 tempat yang berdekatan dengan korang. Memang sedap! ^_^


0 comments:

Post a Comment

Jemput Komen.. jangan malu-malu yek!