Friday, February 8, 2013

Thank You Sumijelly & Nuffnang

Asslamualaikum reader...^_^

Hari neh juz nak hapdet mengenai jutaan ucapan terima kasih pada Sumijelly dan juga kepada Nuffnang Khusunya kerana sudi dan telah memilih saya sebagai  salah seorang daripada pemenang contest Contest Slogan BREEZE. Walaupown nampak macam agak mudah dan maybe orang akan kata..."xderkla lumayan sgt adiahnnyer" sampaikan tak sabar2 nak tengok "ape ker hadiohnya" bak kata usop wilcha dalam Hantu Kak Limah tuh kan...tp,kira okla rezeki dapat...setelah dapat emel dari Nuffnang & jugak pengisytiharan pemenang2 slogan contest kat entry [KEPUTUSAN] 6 pemenang GIVEAWAY Breeze Produk neh...he2


Emel from Nuffnang...tQ :)

Oleh yang demikian, aku kenalah collect hadiah kat Office Nuffnang kat KL. So, merasa sendirila g office Nuffnang neh...dan kesempatan itu...ape ker lg...op kos la snap pic bebanyak kat situ kan. Ingat senang ker nak datang situ? Dengan redah jammed lagik...aissshhh...lgpown sebelum2 neh dok teman si k. Sumijelly jerk g amek adiah...dok tunggu dlm keto yo...sekarang neh turn teman plak yerk ...hik3...hua3


Neh perkarangan pintu hadapan Office Nuffnang


Dalam Office Nuffnang


Haaaa....posing2...jangan tak posing yerk!
#inisemuapoyohaha


neh muka hepy + enjoy sbb dah dapat adiah dari Nuffnang...haha



Inilah dye adiah2 yang aku dapat
Sabun liquid Breeze Botol Purple...sabun pebret aku...sebab tersangat lah  wangi nyer hokey!
Sabun pelembut Comfort
Dan jugak Voucher Tesco bernilai RM30 (pasneh leh sopin kat tesco...ki3)




Okiesla...sebelum mengakhiri entry neh...sekali lagi aku nak ucapkan berjuta-juta juta juta juta juta juta...(ha ok, aku xnak sebut cam dlm movie mamat khalid tuh JKKKKKKKKKKK dan K!) haha...kepada Pn.Sumijelly dan jugak Nuffnang! Lain kali kalo ada contest lagi dan nak pilih pemenang...pilih saya lagi yerk...hik3


DANNNNNN......


GONG XI FAT CHOI
kepada semua Warga NuffNang yang berbangsa Cina (rasanya memang semua cina...he2)
dan kepada semua kaum2 Cina Sedunia!


Adios...Amigos...
Majulah Blogger untuk Negara...haha #tetiber  ;)

4 comments:

Cik Eka said...

kite tak amek lagi ni.. pasni baru nak suh tunang amek..sebab kite keje jauh..huwaaaaa

»£ã£á¯M¡§§♥ú« said...

lorh...yeker?
keje jauh ktne cik eka?
cepat2 g amek yerk...sblm ujung bulan 2 neh
ada sorg blogger dr kedah pown xamek lg...hu2

Kancilbiru said...

amboihhh...seronoknya berjimba2 di ofis nuffnang. hehee..

nanti nak suruh kakak yg ambilkan then bagi kat dia jer la..

»£ã£á¯M¡§§♥ú« said...

kancilbiru: hehehe...bukan takat seronok jerk...tp, beronok2..hahaha
waaaahhh...baek hatinya kamu nk bg kat kakak trs...he2...sila2 cepat2 sblm hujung bulan neh yerk..he2

Post a Comment

Jemput Komen.. jangan malu-malu yek!