Thursday, March 7, 2013

Nuffnang 6th Birthday @Lust, KL

Salam semua…!

Akhir2 neh penyakit  a.k.a virus kemalasan menghapdet blog menjelma sudah dan semakin berleluasa kat diri aku. Hu2… Banyak entri2 yang aku nak hapdet…dan sedia di draft…tapi, disebabkan virus “M” itu, membuatkan aku tak hapdet2 dan tak post2 pown entri2 tersebut. Makanya…tunggu jerkla virus “R” menjelma plak nanti yer. Tapi…sebelum tuh…view entri neh dulu setelah seminggu dari tarikh kejadian. (xlama sgt nyer punnnn) hu2



Nama tempat neh Lust, KL

Hokeyla…baru2 neh aku sempat menjuinkan diri dengan event yang dianjurkan oleh Nuffnang sempena Hari Ulangtahun Nuffnang yang ke-6 di Lust, KL. Event ini bermula seawal jam 8 malam selepas pendaftaran dibuat pada jam 6-7 petang.



Registration




Ini goodies bag, sorang dapat satu jerk hokey selepas registration dibuat....



Terasa macam RETIS plak dok sign2 neh...haha



Neh lg arr terasa macam RETIS pown ada...macam DUTA produk pown ada...haha
Tanpa mereka bertiga neh..tiadalah saya disitu. Thanks yerk u'olls...! weee~




bersama bloggers2 Fofular katanya....
ada lagi bloggers fofular yang datang... CeeraMoon & jugak Rayyan...tp, xdan nak bergambo...hu2


Kacaks x? Neh CEO Nuffnang...hehe

Kad2 tergantung yang berlambang DIGI tuh ada ada nama2 bloggers.
enceq fazrol tgh mencari mana beliau punyer...hik3



Jum dinner...
Thanks NUFFNANG for da picca ^_^



wif DIGI Sponsor a.k.a EX-NUFFNANG Staff :)



The Colours of Balloons...
wif  Sumijelly



wif  enceq Fazrol
mucho gracias :)



hu2...blur plak picca dgn secantikmanis neh...:(


wif HOT DIVA MOMMA

Kebabommmm...Hepy Bezday Nuffnang...!!!

PINK Team....katanya! 
(saya panggel abang & kakak sebab tanda hormat taw...bukan sebab perasan muda sangat nyer punnn taw...taw...taw...) hik3

 

Nuffnang Cake yang Unik.


So, the conclusion for this event...of coz arr Enjoy! Dapat jumpa bloggers2 yang selama neh dok baca penulisan dorang  kat alam maya jerk kan...this is the chance to see in a real life. waaaahhh...gitu! 

Bukan senang hokey nak dapat jumpa bloggers2 Fofular katanya....tambah2 plak aku yang tak fofular neh...hasil penulisan pown tak seindah mana...hik3...Tak kesah ler tuh...tulis blog neh pown sekadar hobi aku jer kannn...at least dapat juper dorang2 semua dapat menambah kawan2 baru tak gitu?! eheh. 

Ada lagi entri pasal event blogger yang akan aku hapdet nanti...tunggu penyakit "R" menjelma semula...dan banyak entri yang akan aku post. Sampai tak tahu nak mulakan yang mana satu. haha...Tahun depan jerkla aku post bleh? keh3

Okiesla...sudah tiba masanya untuk aku merayap lagi untuk kesekelian kalinya..hohoho Merayap lagi?! Kepada Nuffnang, All The Best to you...semoga success selalu and HEPY BEZDAY! woweee~ ^_^

6 comments:

hazman aka species1980 said...

Hanya sempat jumpa gitu2x je kan....tak sempat nak bermesra lagi.... hope dapat jumpa next event la yea

»£ã£á¯M¡§§♥ú« said...

betul3!
apa2pown hepy jumpa korang yg sempoi...
harap jgk dpt jumpa lagi next bloggers event..InshaALLAH :) *wink*wink*

kak ina kl said...

wow bestnya dpt gi party nuffnang kan..enjoy jumpa geng blogger ..betul tak?

»£ã£á¯M¡§§♥ú« said...

a'ah best3!
mmg enjoy dpt jumpa bloggers2
dpt jumpa k.ina pown syok jgk...hehe
nnt lala hapdet entri yang lala juper akak plak yerk...sindorm "M" masih berleluasa lg neh..haha

*wink* said...

ada nmpk ari tu..tp segan nk tegur gak..huhu..insyaallah jmpa lg next event

»£ã£á¯M¡§§♥ú« said...

hehe...hope so! :)
nnt kalo terjuper jgn lupa tegur2 yerk...hik3

Post a Comment

Jemput Komen.. jangan malu-malu yek!