Monday, April 15, 2013

Malaysia International Tourism Bloggers Conference Award 2013 (MITBCA)

Assalamualaikum semua...


Rasanya dah berkurun kot cerita dalam entry yang baru aku post neh. eheh. Eh, yeker berkurun ek? hehe. takderkla berkurun sgtnyer punnnn...bulan lepas jerk pun...kalo ikutkan ada lg entry2 yg lama2 aku tak post2 lg..keh3... Nanti2la aku post ek...Tak sompek arr nak menghapdet...sejak dua menjak neh tahap kesibukan melanda diri...Macam2 bondo den nak pk...adehla...fenen2

Ok, stop pembebelan dan kemerungutan. hu2. Pada awal bulan Mac lepas...aku sempat menjuinkan diri ke Majlis Tourism Blog Award (MITBCA) kat Kuala Lumpur Convention Centre (KLCC). Eh, bukan aku dapat award lorh...blog aku xpemes mana pown...haha...tapi..tapi...tapi...aku follow my Bos g sana...Bertuah rasanya nok! Bukan senang nak dapat peluang cenggitu kannn..hehe. So, gunakan segala peluang yang hado sebaik mungkin. eheh.






Ini adalah Itinerary majlis tersebut.



Bersama My Boss


Sebelum masuk..posing2 dulu hokey...




Bersama blogger Kak Ina KL



Bersama Sumi Kak Ina KL



Bersama  Cik Jard
(blur plak pic neh...neh semua sabotaj! hu2)


Bersama Jard &  Rayyan



We oll's



"comel tak kak ton?!" hahaha



Ok...tempat duduk kami depan sekali...hehe




Reserved...wah gitu!




Persembahan Gannam Style



Senarai menu2 yang kami santap


Bawak bersabo...kot yer pown lapa...hagak2la Note 2 nak ditelan...haha




Makan Tyme! (Macam Burok lantak jerk :p)


Kerabu



Sup



Nasi









Senarai nama2 Blogger Penerima Anugerah





Sebelum balik..Posing lagi...hik3


Rata2 xderkla semua bloggers2 yang ada kat situ aku kenal. Cam Jardness aku kenal arr sebab penah baca blog dye...dan dye jugak ada meninggalkan jejak kat blog aku. eheh. Cam blog kak ina plak, aku sker baca blog dye sbb ada banyak resepi2...tengok jerk...masaknya tak jugak...hahaha :p Dan si Rayyan aku rasa neh kali kedua kita juper sebelum neh kat LUST xkesempatan nak berpicca2...eheh.  

Tapi, memang enjoy jgkla malam tuh...walaupown 1st tyme jumpa. hehe... Al-maklum jerkla...aku neh kan pemalu orgnyer...haha (sila muntah ijo yerk)  Tapi...tapi...tapi...seriously memang enjoy lah! InsyaALLAH...ada rezeki kita juper lagi ek...ek...ek...hehe. Okiesla...tunggu next entry yang akan datang dihapdet tp xtawla bler nak di post...haha...adios u'ollsssss...!~


3 comments:

CikLily Putih said...

wow macam best je ek..

»£ã£á¯M¡§§♥ú« said...

best3! hehe

OhTravel said...

nice2..

MITBCA 2014 bila pulak yer... ada rezeki nak jugak join ;)

Post a Comment

Jemput Komen.. jangan malu-malu yek!