Thursday, May 16, 2013

Acer & Intel “PLAYsure Redefined” Party

Assalamualaikum semua...

Holla...holle...cekebom..cekibom...hik3. Kehangatan asmara PRU13 berakhir sudah untuk tahun neh....So, kita tunggu lagi 5 tahun lagi yerk untuk merasai kebahangan keasmaraannya...hik3. Hari neh pown kita semua dah tahu Barisan Kabinet kan...Menteri Pelancongan pown aku dah taw sape...so, jgn nak bising2 dah...mari dok dendiam wat kije masing2...eheh


Walaweh, aku dapat e-mail dari Nuffnang untuk juin contest. Bukan selalo dapat…selalo dapat pown xpernah nak juin kan… So, dikesempatan ini serta kelapangan masa dan kerajinan jari2 ini menaip…makanya, aku menjuinkan diri dengan contest dari Nuffnang neh. Eheh.




Apa contestnya? Jeng3…ia adalah mengenai produk baru dari Acer iaitu Acer Aspire P3 Convertible Ultrabook™. Produk terbaru Acer ini memang superb hokey! Sebab Ultrabook™ neh  inspired by Intel Core i5, RAM 4GB available, 120GB Solid State drive Storage, dan dikuasakan Operating System Windows 8. 



Kelebihan pada Ultrabook neh adalah ia Ultraportable. Maksudnya adalah…ia boleh diubah suai keadaan Ultrabook neh mengikut kesesuaian korang. Senang cerita, korang boleh jadikan ia seperti tablet dan laptop hokey…Hebat kan…?!


Eh, tuh jerk ke  kelebihan Ultrabook neh? Hohoho…ada lagi sebenarnya yerk. Ia juga Detachable. Keyboard tersebut korang boleh "flip" kan ianya keluar jika mahu menggunakannya dan jika tidak mahu digunakan, korang boleh "flip" kan balik jika tidak mahu menggunakannya . Ia sangat portable.



Selain itu juga, ia Touch Centric. Makanya…korang boleh touch screen malah ia sangat sensetif seperti korang menggunakan smartphone. Jadi, korang tidak perlu risau jika mahu menggunakan touch screen dari produk Acer terbaru neh nanti.

  
Ha…korang mesti tak dapat nak membayangkan mengenai Ultrabook neh kan? Apa kata koang tonton video Commercial Acer neh dan korang akan faham kecanggihannya. Video neh jugak dibintangi oleh Tiësto, DJ yang popular dengan alunan muzik terbaik diabad ini.



Amacam? Teruja tak? eheh




Lokasi Party neh akan diadakan seperti details dibawah:-.

Date: 23 May 2013 (Thursday)
Time: 7.30pm – 11.00pm *registration starts at 6.30pm*
Venue: Poppy Garden, Jalan P Ramlee, 50250 Kuala Lumpur.


Untuk makluman korang…ada game dan jugak lucky draw yang boleh korang menangi. Hadiah bernilai RM5000 hokey…!!!


So, apa tunggu lagi? Ada rezeki kita jumpa di sana….!!! ^_^


0 comments:

Post a Comment

Jemput Komen.. jangan malu-malu yek!