Monday, June 17, 2013

Puteri Pavifiv, Johor Bahru

Assalamualaikum semua...

Hye korang...lately neh tahap ke bz an menjelma lagi...rsnya lama jugak x kosenteret katanya....nulis blog. Sampaikan ada bebarapa entry yg patut aku wat...xterbuat2....haiyo...mana tak nyer...bulan neh jerk boleh dikatakan aku tak lekat dok kt umah...tetiap minggu aku menjalan aktiviti Pesta melawat negeri katanya....hahahaha...haaaaa minggu neh xtaw lg ke mana...harap dapat merehatkan diri kat umah...serta menqadha tido yg selama neh xcukup. haha Ini dinamakan proses menaikkan suhu dan lemak2 dibadan...hoho harus diet...sbb asik makan...makan...makan...terok toi dah aku neh...aishhhh...!!!


Okiesla..arituh aku ke JB atas urusan kerja...menginap kat hotel betul2 dlm bandar JB iaitu The Puteri Pacific, Johor Bahru. Memang arr hotel tuh dalam bandar...dan ada ura2 dgr dorg kata hotel tuh macam hotel lama...Ok, lah..tuh mmg xdpt dinafikan arr..bkn lama apapown...juz tv dye xlekat kat dinding jerk...masih pesen lama...haha...tuh jerk...yg lain2 ok...semua facilities ada.


Inilah dia hotel Puteri Pacific JB...
berdekatan dgn Pusat membeli-belah City Square (CS) dan betul2 bersebelah PERSADA, Johor.


Model hotel...haha :p


Alangkah indahnya dapat candle light dinner dgn org tersayang kat sini...haha :p


Lobi

Kat bawah neh gambar bilik hotel yang aku duduk selama 4 hari 3 malam.









Achaner? nmpak cantik & selesa tak? Memang sangat selesa hokay...tengoklah brp star u'ollsss....hik3. Ok, sebenarnya xderkla nak citer brp star pown pasal hotel neh...juz nak kasi UP sket kat hotel neh...sbb...service yang diberi oleh pekerja2 hotel kat situ sangatlah mesra Malaysia...sangat berhospitaliti...peramah2 dan sangat2 baik hati. Tabik spring kat dorang...sbb dorang xsombong. Harap dikekalkan arr sikap macam tuh yerk sampai bila2...Serius rasa seronok...at least xderkla segan nak bertanya kan...hiks.

So, kalo korang yg rasa2 nak cari hotel kat area JB yang selesa dan nak kan perkhidmatan yg ramah tamah boleh jerk nginap kat sini yerk...heh..neh suggestion aku jerk...kalo korang nak stay tmpt lain pown korang punyer hak la kan..hik3. Okiesla...neh alamat hotel...



AddressContact Details
Jalan Abdullah Ibrahim
'The Kotaraya'
PO Box 293
80730 Johor Bahru
Malaysia
Reservation1800-888-533
Telephone607 219 9999
Fax607 219 9998
E-mailinfo@puteripacific.com

1 comments:

Zura Lee said...

bilik tu nampak luas jerk..katil pn empuk..yumm yumm !!

Post a Comment

Jemput Komen.. jangan malu-malu yek!