Wednesday, July 31, 2013

Giveaway by Zurarahman duit raya

Salam semua…

Arineh dapat tagging contest dari Puan Sumijelly…so, saya terpaksa buat arr (kau memaksa, aku dipaksa..haha :p)

So, entri pada hari ini adalah berkisahkan…Giveaway Zurarahman Duit Raya.
Waaahhh…menarik!

Aturannya adalah…

1. Kena follow blog Zurahrahman
Hokey…jum kita sama2 follow blog beliau…www.zurarahman.com azura abdrahman.blogspot.com

2. Buat entry yang bertajuk "Giveaway by Zura Rahman duit raya"
Hokey…saya sedang menaip entri neh…hik3

3. Copy & paste banner. Link kan banner pada entry ni.

Taraaaa…Zurarahman Banner






4. Tag 3 orang kawan untuk join GA ni (dan dorang mesti tau)


(tapi, kalau ada kengkawan lain yang nak wat jugak...tiada halangan...dipersilakan eh..he2)


5. Dah siap, tinggalkan link entry dalam ruangan komen.
Hokey…sat jerk lagi dah siap akan ku tinggalkan jejak disitu. Heh.


Amacam…senang banget kan? Hik3
Pemenang plak akan di pilih secara random katanya…
(^_^)


Tarikh tutup:
6 Ogos 2013
atau
Bila peserta mencecah 50 orang
(which ever comes last)

So, apa tunggu lagi? moh ler kita joinnnn…..!!! ^_^

0 comments:

Post a Comment

Jemput Komen.. jangan malu-malu yek!