Tuesday, October 1, 2013

Menikmati lunch di Meritus Pelangi Beach & Spa Resort

Salam semua...

Baru ada kesempatan nak berceloteh kat blog neh ha...selama neh dok tgk2...pastuh nak hapdet tp xgak hapdet2...ada yg dah di draft tp xpost2...aptb! hu2. entry arineh pown xnak celoteh panjang...juz nak kongsi gambar2 makanan menu2 yang aku santap  di Meritus Pelangi Beach and Spa Resort yang terletak di Cenang Langkawi pada minggu lepas. Lunch pown dah lambat pkl 3 lebey...sebab tolak dari KL pown dah tghari kan...konpem arr dlm flight xdak makanan berat...so, redha jerkla makan kat hotel lambat...bunyik perot xusah ditanyerla..macam2 lagu dah kuar kt dalam perot tuh..termasuklah lagu neh "dulu ku susah sekarang ku disayang..dulu dulu dulu ku menderita sekarang aku bahagia..." petikan dari lirik Tegar..hahaha...ok mahap, ting tong seketika. eheh.

Okiesla meh2 tgk gambar2 kat bawah neh ek...

















Tuh jerkla menu2 yang sempat disanttap...eheh. Yelan jerkla....sebab dah lapa...yang paling penting aku sker dessert Sagu gula merah tuh hokey...sedap + pebret! hik2


ok...masa untuk menggediks....haha



that's all folks
chiow sin channn....

0 comments:

Post a Comment

Jemput Komen.. jangan malu-malu yek!