Monday, October 28, 2013

PROMOSI: Pre-Order TABITA SkinCare

Assalamualaikum semua...

Dah lama rasanya xwat promosi pre-order Tabita...Dan maaf sebab lambat reply pm2 kat fb bertanyakan pasal Tabita dan produk2 lain. Maaf yerk diatas kesibukan yang melanda diri...hu2 Tak sompek nak niaga dan nak hapdet2 sebenarnya...hu2

Holey, arineh nak wat promosi pre-order Tabita untuk Regular dan Exclusive Set


TABITA SKINCARE NOVEMBER RE-ORDER PROMOSI

Regular Set : RM 260
Exclusive Set : RM 280

Termasuk Postage hokey!!!


TABITA SkinCare sudah berwajah baru hokey.. (Pek Baru)




Ok..bagi yang tak pernah lagi pakai TABITA neh...boleh try n guna Trial Set Tabita ReadyStock hanya RM 130 sahaja. Untuk tempoh percubaan selama 3 minggu.

Cara penggunaan  boleh klik LINK SINI


Untuk LOOSE ITEM pown ada harga promosi pre-order., boleh dapatkan harga promosi pre-order utk loose item kat saya yerk..Boleh PM saya di  LaLa Shopper atau emel saya di llala_missu@yahoo.com untuk order hokey. ^_^


Sebelum terlupa, harga promosi pre-order neh berkuatkuasa mulai hari ini dan hari teakhir  untuk buat pembayaran adalah pada hari Khamis, 8 November 2013. Dan barang akan dapat dalam tempoh 2 Minggu selepas tarikhtersebut.

APA TUNGGU LAGI?! Jum gebu2kan wajah dengan TABITA dan cepat2 PM saya untuk order sebelum tarikh tutup yerk...^_^







2 comments:

Anonymous said...

ready stock ada x utk exclusive set tu? tq

»£ã£á¯M¡§§♥ú« said...

yups ada

Post a Comment

Jemput Komen.. jangan malu-malu yek!