Saturday, November 30, 2013

Sunset di Pantai Morib


Salam semua...



Sejak dua menjak tiga empat menjak neh...ntah kenapa asik ke Morib jerk kejenyer...Udah ler g memalam buta, balik ari plak tuh...ini semua gara2 kawan aku sorg neh ler...selalo menggila dgn dye jerkla...Buatnyer tetiap minggu kesana...haaaa minggu neh jerk x, sbb kwn segila aku tuh xderk kt KL. So,minggu neh dokrehat kat umah jerkla yerk... Minggu depan start balik aktiviti menggila kami. Ke mana destinasinya? jeng3...ada ler...kemungkinan besar akan balik ari jugak...tp, tmpt neh lg jauh dari Morib...hehe... So,kepada semua jgn kawan dgn kami sebab kami memang gila. hahaha


Apamotif ke Morib? 1st, sebab meneman member aku yang nak tengok MATAHARI TERBENAM katernyer..hahaha. Udah2 macam dah xderk benda lain nak dibuat gamakanyer yerk...2nd, sebab nak carik kek lapis sarawak yang sangat sedap beli kat Morib arituh...tp, malangnya tyme kami pegi utk kesekelian kalinyer tuh, makcik yg niaga kek lapis sarawak tuh xniaga...sedih pilu, hampa ganda 23 hokey rasa hatiku...(muntah) 
Dan yang ketiga sebab...kami nak pekena Sotong Kering Bakar yang digembar-gemburkan saaaaangaaaaattttt sedaaaappppp oleh seorang kawan aku neh. Hokey, ternyata memang sedap sampai melelh ayaq mata masa makan tuh yerk...PEDAS  nakkkkk..... okey xyah sambung ayat tuh. Dah ler taw aku neh xtahan mkn pedas...kenaperla ko memperkenalkan sejenis makanan itu kepada aku? Kenapa jebat?! Sakit pulak rasa hati kita neh! huh.


neh ler dye Sotong Kering Bakar...sedap memang sedap tapi pedas gler! hu2

Lepas abeh makan...masa utk menikmati keindahan alam...tengok matahari terbenam katanyer...haha...memang cantik!








Amacam? cantik tak?  cantik tak? Cantik kan u'ollssss....lagi cantik kalo korang g sendiri and nikmati sendiri secara live...dengan angin sepoi2 bahasa melayu lagik u'ollsss....memang syokkkkk uhhh!

Kalau ikutkan aku memang xpernah jejakkan kai kat ctu pown 1st and last  tyme 2 tahun lepas... Tuh pown follow member2 wat photoshoot kat sana katanyer...barulah taw pasal Morib...kalo x, asik dengar nama jerk...haha... Kira huntong jgkla dapat kenal orang2 yang dok kat sana neh. heh! Tuh ler 1st and last...and neh baru datang semula tuh pown sebab kawan segila aku neh ler...layankan ajerkla yerk...tp,syokkkk uh!



Wahai Morib...dikau telah mengingatkan daku pada kenangan2 lalu/,,,ecewah! Rinduuuussss gler u'olls! Rindu gler nak lepaking sesamer  macam dolu2...tp,apakan daya... (xmampu nak teruskan ayat) heh!

Lagu BINTANG neh dah macam lagu tema plak yerk...hik2. Dengar lagu neh for sure igt korang...seriously macam mimpi jerk...sekelip mata.hu2. Tapi, xpe...macam lirik lagu bintang neh jgkla... "Kita akan tetap bersama untuk selamanya cuma lain suasana" Perghhh...harap2 kalo korang baca entry neh be positive and profesional arr ek.ek.. ^_^

Agak2 bler lagik leh g Morib lagi ek? Kengkawan yang lain tgk aku check-in kat Morib semua dok nak g jugak...haha...Jum2 kita g bermalam plak kat sana eh walaupown rasa hati tak mampu akan ku gagahi jua...hik3.Okiesla chiow sin channn... !~

0 comments:

Post a Comment

Jemput Komen.. jangan malu-malu yek!