Thursday, November 7, 2013

Trick Art Museum


Salam semua...

Last week, Geng Gila2 ke Trick Art Museum yang terletak kat I-City Shah Aalam.  Tak plan pown sebenarnya...sebab plan awal nak g Genting...memang dah lama plan nak g Genting...tp, last2 tukar plan sebab tengok cam best plak Trick Art Museum neh lepas tengok pic2 opismate kat FB dye. eheh.Lgpown tiket masuk pown murah...kira mampu la nak pegi kan... Sekarang dah ada kat Malaysia…nak g Korea or China xtaw ler bler sampainyer ntah…hahaha… Red Carpet kat sebelah tuh cam best jugak…tp, dengarnya tiket mahal…beratus…betulkah? Takper…next plan ada rezki…leh g ek…ek…kasik kumpul duit bebanyak dulu yerk…hahaha (macam nak g obesi plak eh?! Haha :p)


Makanya pegila daku bersama 3 orang mak2 orang neh hahhhh...haha pegi awai2 pagi okies..sebab takderkla ramai sgt orang kan...syok sket nak posing2 snap2 picture kannn...hehe

Ternyata I- City sekarang memang dah lain dari dulu. Mana tak nyer…last aku g masa tahun 2010 kot…dulu yang ada lampu2 jerk…sekarang neh dah ada Rumah Salji, ada  Waterpark, ada Muzium art, ada Red Carpet da nada theme park…Memang lain lah…Pastuh dulu masuk free jerk..juz bayar parking RM 1  jerk…sekarang kalau dah ada semua2 tuh konpem2lah berbayar kannn…xderk yg pree pown kat dunia neh…semua berbayar hokey…nak membuang pown kena bayar hokey! :p



Inilah dye pintu depan Trick Art Museum, I-City Shah Aalam.


Agak2 tersesat...tengok peta neh eh...hik2


"House Of Horror"
huh...memang horror pown tempat neh...dah ler nak beli tiket masuk akt sini...pekesejadahnyer wat takut org jerk...haha


Neh Pas masuk...1 Pas untuk kami berempat
Harga tiket RM 10 seorang X 3 orang + RM 3 
so, next tyme kalo g lg xyah tambah RM3 dah...juz bawak jerk kad neh...topup2 jerk hokey!



sebelum masuk...kita tgk mende alah neh dulu yerk...hik3






haaaaa....neh lukisan pertama akan korang nampak bila masuk...betul2 sebelah kiri pintu masuk.
agak nakal yerk pic neh...tarak senonoh! hahaha



neh pown lukisan yang korang nampak bler korang jejakkan kaki kat dalam..


"Escaping Criticism"


Kat museum neh korang boleh wat macam2 aksi ikut kreativiti korang arr ek...
berposing secara kreatif...eheh



Hokey...jum kita layan gambar2 aksi iyooo...ooo kami...!!!


mirror...mirror in the world...!!!




Jum mandi manda...heee~


kunun hebat sangat jerk kannn..hehe





memang sangat iyooo...ooo jerk kan...hehe. korang redhoooo jerkla tgk picca2 neh yerk...ngeh2


Haaaaaa....jum layan pic2 aksi2 merelakan diri pulak...haha



bagus2 semua memang berani nak serah diri untuk dibaham...hahaha...aptb!


Hokey...kami memang sangat rela untuk disimbah, disiram serta ditikam...hahaha 



Jum layan picca2 aksi2 nakal kami pulak heh...


sila jangan tiru aksi2 neh di rumah ok! haha


syyyhhhhh....!!!


eni....angkat kain hujan...jemuran dah turun...!!! haha




neh aksi2 kegewdiskan..serta ke iyoooo iyoooo an...haha




Kami lah geng gila2...hik2



























Model I- City Shah Alam haha


Ok tata...maw pulang...!



patung jerk pown...tuh pown nak berebut...haha :p



Bintang di kaki...ngeh2



haha....sila jangan tiru aksi gambar yag ditengah2 itu...hahhaa...jum pulang!



Selesai berposing2, kami baliklah...Tak boleh nak lepak lama2 hokey...sebab anak2 mereka sedang menunggu dirumah serta laki2 mereka jugak...huhu...kecuali aku...hoho...So, memang pegi tak lama pown...dan xsempat nak g tmpt2 lain pown...lenkali ler aku g yerk...haha...Aishhh...pasneh dapat ker lg juin depa2 neh yerk? haha...Ok, xpe...selagi masih ada masa neh...berjuang abes2an hokey...haha Next plan plzzzz...!!! Korea jum! hahaha


So, kalo korang turun KL ker g shah alam ker...jangan lupa singgah ke I-City okies...macam2 adaaaaa...!!! ^_^


0 comments:

Post a Comment

Jemput Komen.. jangan malu-malu yek!