Tuesday, November 19, 2013

Wan Thai Langkawi Restaurant

Salam semua...

Sampai ke Langkawi tak tahu nak makan kat mana? Haaa...jum pekena masakan Thai di Wan Thai Langkawi Resotran  yang terletak di Pekan KUah, Langkawi


Inilah Restorannya dari luar...


Masa kami sampai tuh memang penuh...Sampai kena tunggu turn depa semua beredar baru kami boleh duduk kat ctu walaupown kami dah booking awal. Memang popular restoran neh kat Langkawi...semua  masakan Thai disajikan...Rasa boleh tahan sedap...tapi, kena tahan sketla sebab pedas2. hu2.



Inilah keadaan dalamnya...


muka macam lapar jerk...macam lapar jerk...
letih + xsehat pown sempat lg wat peace hokey..hehe


Inilah menunya yang kami order


Tomyam neh sangat sedap...tp, pedas wooo...


Penuh atas meja u'olls


Jum berebut lauk...!! hehe


yang neh paling aku suka...ala2 Kuih Lompang. Serius sangat sedap!


Jum tengok gambar2 dalam Restoran Wan Tahi neh...







So, camner? Rasa nak pegi makan kat sini tak? Kalau korang dah ada kat Langkawi tuh...alang2 g ler singgah n merasa sendiri makanan kat ctu yerk... Memang sedap. Walaupown akuneh xtahan makan pedas...aku makan jgk...sebab sedap. heh Ayam pandan pown sedap...Otak2 dalam buah kelapa muda tuh pown sedap...pendek kata semua memang sedap lah...hik2 Tak cayer...g try sendirik yerk...Selamat menjamu selera u'olls...! ^_^



RESTORAN WAN THAI, KUAH LANGKAWI

Tel: +6 (0)4 – 9661214
emel : wanthairestoran@bluehyppo.com
Waktu beroperasi :Setiap hari (11am -15pm & 6.30pm -10pm )




1 comments:

Zura Lee said...

sedap nye lahai tomyam tuh... bagus kedai ni bukak awal...

Post a Comment

Jemput Komen.. jangan malu-malu yek!