Friday, May 23, 2014

PROMOSI: Pre-Order TABITA Exclusive Set

Assalamualaikum semua...

Dah lama rasanya saya tak hapdet pasal promosi TABITA kan? Sebenarnyer ada jerk harga promosi...tapi saya tak sempat nak hapdet kt sini dan jugak kat page. Kalau ada orang tnyer & PM br saya akan bgtaw. Mahap diatas segala kesibukan diri sebab tak hapdet. huhu

Hokey arineh nak war2kan ada PROMOSI Pre-Order TABITA untuk Exclusive Set. 
Hanya RM 240 sahaja 
FREE POSTAGE!



Pembayaran bolehlah dibuat mulai hari ini sehingga 31 Mei 2014 neh yerk.
Dan barang akan dapat 2 minggu selepas tuh.
Untuk order,boleh PM saya di LaLaShopper
atau emel saya di lala_missu@yahoo.com


Jadi, apa tunggu lagi? Mari2 cepat2 gebu2kan wajah dengan TABITA...Cepat2 order yerk ^_^

0 comments:

Post a Comment

Jemput Komen.. jangan malu-malu yek!