Monday, June 2, 2014

Tahniah semuanya...

Assalamualaikum semua...


Curik masa kejap nak tulis blog. Sebenarnyer banyak keje...Neh baru lepas settle 1keje...satgi sambung balik. Letih plak...buek kojo berat. hu2.

Dah lama tak berceloteh...merapu serta merepek kat cni kan kan... Contest2 blog pown da lama xjuin. hoho...mood untuk juin mende2 alah tuh dah semakin berkurangan. Event blog pown da lama xjuin. uwaaarrgghhh...terok! 

Hokey baeklah...nampaknyer telah tersasar jauh dari tujuan asal entri neh. Seperti biasa...aku masih xlekang dari  aktiviti menteri kendurik (hokey...aku menyampah gelaran neh...mekasey!)


Ucapan tahniah pertama buat my bestfren en. zack a.k.a pires kerana telah selamat ke 2nd step pd last two month.... 3rd step xlama lagik yerk...   Semoga kekal terus ke jinjang pelamin hingga ke akhir hayat. Sila buang perasaan2 negatif yg berlegar2 kat kepala otak ko tuh ek...haha sila halau cam halau lalat...Begitu jugak dgn dugaan2...kasik tepis. huhu 
Papepown...tahniah beb!



Ucapan tahniah kedua kepada Ketua Kelas aku masa tyme study dulu... enceq zani a.k.a apek. Sempat arr g majlis dye awal last month kat Kuala Kangsar sebab kebetulan aku ada kat sana....so, leh arr g. Alhamdulillah...akhirnya kawen jugak ko...hik3... Tahniah2...aku doakan semoga kekal bahagia hingga akhir hayat sampai ke syurga. 


Next, ucapan tahniah kepada enceq aza. Actually, dye neh kawan baik my cik abe donde...hik3. Sempat jugak g majlis dye kat area klang  sehari selepas majlis enceq zani tadi. Tahniah yerk...semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat sampai ke syurga .




Seterusnya, ucapan tahniah kepada enceq Jai. Dye neh aku kenal dari kawan aku...mamat brutal+kesengalan neh...haha...kawen jugak ko ek. hiks! Tahniah2! 




And the last one untuk bulan lepas...E-day Cik Fana...my opismate lamer... Tahniah..semoga kekal bahagia hingga ke jinjang pelamin dan sabar hadapi dugaan2 ek...marilah kita sama2 mengharunginyer...uhuk2


Macam tak percaya pown ada...tapi itulah kenyataannya. Alhamdulillah... Rasanyer bukan setakat alam pertunangan jerk ada dugaan2nya...sampai ke alam perkahwinan pown ada dugaan2nya jugak...Semoga kita semua sabar dan tabah hadapi apa jua kemungkinan dan dugaan2 yang mendatang yerk... Yang penting tetapkan hati dan perasaan...kuatkan Iman supaya tak rapuh dan tak mudah goyang. Fikir positif. Buang anasir2 luar yang tak sepatutnya terjah masuk menyelinap sedikitpown kat ruang2 folder2 otak kia yerk. huhu. Kata2 neh bukan untuk korang jerk...untuk diri sendiri jugak selama2nya...hu2

Ape2pown...tahniah sekali lagi untuk kalian semuanya yerk... Hadapi dengan senyuman.. chiow! ^_^




0 comments:

Post a Comment

Jemput Komen.. jangan malu-malu yek!