Sunday, November 23, 2014

Aktiviti Mengejar Matahari

Assalamualaikum semua...
 
Hye oll's...! Throwback pada entry aaku tahun lepas  Sunset di Pantai Morib
tahun neh kami ulang tradisi lagik wat aktiviti mengejar matahari lagi...hikhikhik... Tak perasan plak kami pilih tarikh yg sama...cuma beza sehari jerk pown...tp, tetap ari minggu. haha...sesungguhnya kami memang xderk keje...dah lama sangat menyimpan niat nak kejar matahari lagi kat cni.

Tapi...tapi...tapi...tahun neh kami pi tak sempat nak g kejar pown kat Morib nun...antara salah satu sebabnyer kami terlewat...dan 1 lg plak sebab ari ujan. So, yang sempat adalah snap picca dari dalam keter kat tengah2 highway. hahaha. Sob3 sedey!





 Walau macam manapown...destinasi kami ke Morib tetap diteruskan dengan misi mencari Kek Lapis Sarawak. Kalo tahun lps g b2 dgn bestie aku...tahun neh g b3 skalik dgn cik abe donde sy...mahap ok kerna terpaksa melibatkan awk dlm kegilaan kami berdua. hahaha. Sila redha yerk...dan kami rela dibahan dan bernanah telinga kena bahan sebab kek lapis gagal ditemui. hahaha..memang krikkrik sgt! okbai! :p

Sudahlah ari ujan...makanya kami lepaking makan dengan banyaknyer jerkla... Ujan xbenti2 lg pown mknn tetap xabeh2 jugak...haha terok toi order! (ok, maaf xderk gambar..)  Dudukla kami betapa kat ctu sambil dengar lagu2 dak2 basking. Mentang2la ari ujan...dorang nyanyi lagu2 jiwa kacau plak yerk? Agak metik disitu! hahaha...Agak2 dah reda sket ujan, kami pown beransurlah dengan sedikit kekecewaan...(hahaha...sangat poyo ayat  ini)

Tapi tuh la...kalo dah dok kt morib tuh mula la terkenang citer dolu2..aku taw beliau pown sama gaks...hahaha tp xper...aku ok jerk...let by gone be by gone kata orang jerman..hahawalaupown da bertahun...tp, rs mcm br smlm jerk jd. ecewah! hahaha. Skang pown dah lain dah...perasaan tak percaya tuh ada gaks menyinggah...tp apepown kena percaya jugak. Hidup adalah kenyataan yang perlu diteruskan. (ok...maaf skali lg...tetiber termasuk watak disini...hahaha)


Apa2pwn lirik lagu Bintang "Kita tetap akan bersama untuk selamanya, cuma lain suasana" tuh mcm seolah2 terjadi laks. hiks...Kalau sebelum neh dgr lagu tuh for sure teringat mereka2...skang dgr jgk...tp kurang sketla...juz teringat moment2 dolu2 jerkla...hoho ok maaf utk kesekelian kalinyer tertaip citer2 yg u'olls xbrp nak faham. krikkrik

Ape2pown...hope pasneh dpt g Morib lg...haha (mcm dah xderk tmpt lain plak kan?) Eh...xkira arr...syok uh! hee..So, next destination kemanakah kita? ke laut mana plak kami nak kejar sunset? Tunggu jerkla update entry seterusnya yerk kalo ader..hikhik. okiesla Morib...see u again yeah!




2 comments:

Post a Comment

Jemput Komen.. jangan malu-malu yek!