Saturday, February 28, 2015

Selamat Tinggal BTM

Assalamualaikum...

Hye semua...Watper cuti ujung minggu neh? hiks. Aku sebenarnya byk keje nak wat kt umah neh...tp, curik masa jap nak update blog. Tetiber terasa nak menaip. Terasa nak wat ucapan penghargaan. huhu

Ok lah...start from 9th February 2015, aku sudah tiada lagi di BTM. Sedey rs di hati neh nak berpisah dgn BTM's Family...kawan2...kakak2...abang2...serta bos2 yg sporting...Camner aku xsedey weih...8tahun aku kat cni...Rasenyer kat tempat lain xseseronok mcm kt BTM sbb kat cni mcm satu family...mcm adik beradik. Sangat2 best! I'm gonna be miss all of u ! sobs :(



Meniti hari2 terakhir di BTM, mcm2 dorg bg aku adiah, banjer itu ini...uwaaa...sedey2. Terharu!
neh antara adiah yg dorg bg kt aku. Terima kasih banyak atas pemberian hadiah ini. Sangat suka! :)



Last week, dorang invite aku utk Farewell  sempena kepergian aku dan juga sempena persaraan PA  bos Mak Anum. Sedih plak rsnya...Mak Anum neh la rakan segado rakan segosip dan jgk Ibu aku kt BTM dulu... To Mak Anum jaga kesihatan dan pemakanan ok! Pasneh da xdgr da arr citer2 lawak dari Mak Anum. sobs! 








Selamat bersara Mak Anum!


Ini pulak pemberian dr BTM's Family. Thanks a lot for this special gift. Aku takkan lupa setiap saat dan detik ms kat BTM dulu...segala pengalaman aku kat cni.Dari zero to hero! Thanks a lot for da ilmu2 yg berguna utk aku mengenai dunia IT yg serba luas. Beri jugak kepercayaan pada aku utk satu tanggungjawab yg cukup besar utk aku tanggung (ambil gambar utk JOMLA Directory). Terima kasih pada semua yang sanggup melayan kerenah aku yg senget neh bg kerjasama sepanjang bekerja dengan korang semua. Maaf atas segala keterlanjuran kata, kebiadapan bahasa, kekhilafan sikap,  terkurang dan juga yg terlebih...halalkan segala makan minum...maafkan dari hujung rambut hingga hujung kaki yerk. Dan jugak tertima kasih atas jemputan Farewell yg cukup meriah dan cantik hiasannya. Hebat!  Semoga berjumpa lagi...inshaALLAH! 
#LYASM #MYASM 

0 comments:

Post a Comment

Jemput Komen.. jangan malu-malu yek!