Tuesday, June 16, 2015

Fiske Steakhouse, Keramat


Assalamualaikum & hye olls...!

Baru hari neh dapat hapdet...huhu. Ok, sempena menyambut menantu, sempena boboy dpt result Spm cemerlang dan sebelum dye berangkat g belajar dan jugak sempena abah aku yang dah lama simpan niat nak belanjer kami sekeluarga setelah tertangguh minggu sblmnyer...maka kami pown menjamu selera di Fiske Steakhouse yang terletak di Keramat. 

Punyala jenuh memikir nak makan kat mana...sebab kami semua nak makan western...tp abah aku mcm biasa la...dye msti nak pekena nasik. So, decision dibuat oleh ketua penasihat kami cik pengeput yg juin bersama2 kami malam tuh. hik3



inilah dye Fiske Steakhouse...betul2 kat tepi jalan jerk...
Sebelum neh penah g mkn kat area ctu tp xpenah try pown mkn kt Fiske neh...so, neh 1st tyme makan kat cni...Pada pendapat aku...ke 2 terbaik kot slps kat Len Seng...hik3 Sedappp....dan memang ramai orang..huk3


Jum tengok menu2 jum & layan jerkla gambo2 kat bawah neh yerk...











Aku makan beef steak. Sedap weihhh!! spesel sbb ada mashed potato campo dgn spageti...mmg mabeles!


kusyuk cik pengepit memotong yerrk...haha




amboiii...enceq asben siap bersila lg...haha krik3





So, kepada sesiapa yang nak g bleh arr g pasneh ek

Fiske Steakhouse, Keramat
No. K4, Medan Selera AU2, Taman Desa Keramat 54200 KUALA LUMPUR 
Tel :  017 - 374 2109 / 017 - 212 1649
Hours : 0600pm - 1200am (close on Mondays)


Service cepat...cuma parking jerk payah sket...tp, ape2pown Selamat menjamu selera okies...! ^_^

3 comments:

riq_77 said...

My my 2 cents.Try Murni discovery. Pilihan lagi banyak,sedap, besor, murah Dari Fiske...

riq_77 said...

My my 2 cents.Try Murni discovery. Pilihan lagi banyak,sedap, besor, murah Dari Fiske...

»£ã£á¯M¡§§♥ú« said...

dah g dah murni discovery...da bbrp kali dah sbb dekat dgn rumah. hehe tp nyer xberkesempatan nak update for review. hehe. tq for ur suggestion n sharing :)

Post a Comment

Jemput Komen.. jangan malu-malu yek!