Sunday, July 5, 2015

The Quays, Ayer 8 Putrajaya

Assalamualaikum...

Alhamdulillah...hari neh dah masuk 18 Ramadhan kita semua umat Islam berpuasa. Arineh terasa macam letih semacam jerk...rasa nak baring jerk arineh. Rasa cam bermalas-malasan. hadoila. Mkanya, aku hapdet blog ler sblm penyakit M aku neh semakin berleluasa yerk. 

Nak story psl semalam jerk. Plan asalnyer dr member aku arr...dye yg beriya nau ngajak beriftar beramai2. Tp, last2 dye yg xjd slps sorang demi sorang xdpt juin. Cait! Aku pown pd mulanya cam xdpt nak juin jgk sbnrnyer...yerkla status aku dah bertukar sekarang. So, segala aktiviti ke so sial an aku agak terbatas yerk. So, kpd kwn2 aku yg masih xbrp nak faham tuh...sila lah faham ok. Sesungguhnya tak semua life nyer sama taw taw taw. 

Maka dengan takdirNya dan izin encik asben tersayang, beliau izinkan sy beriftar dgn BFF sy neh dgn syarat jgn nakal2. Krik2. Love u very much encik asben! 

Makanya kami teruskan plan berjumpa dan bergelak ketawa. Hehe. Kami kalo dah juper mmg xsah kalo xmenyengal. Haha. 

Kami berbuka kat The Quays Ayer 8 kat precint 8 Putrajaya.
penah arr g makan kat ayer 8 neh...tp xpenah arr lg mkn kt the quays neh. Sedap gak makanannya...jum tgk menu kat bawah neh. 









Neh menu yg aku makan. 
Pesto with TQ Fried Chicken dan Green Mango Float
sedapp hokey! Tgh menaip neh pown dok telan ayaq liuq. Hahaha












Hehe...sempat lagik berposing. Kami ada ahli baru hokey! krik2
Terima kasih ahkak kedai kerana sudi ambilkan gambar kami. hehe


neh total harga makanan2 yg kami order...xmahal sgt kan...hokey la....




model kebaya esah. haha sker nau dpt baju raya ek

Haaaa...kat ayer 8 neh bkn setakat ada kedai2 mkn jerk taw...ada jgk butik2 baju dan jugak tudung. So, kami sempat arr menyinggah sekejap sblm balik. Sempat la menyoping secara ala kadar...hiks



Apa2pown aku nak mintak maaf kat enceq peres sbb kami sampai lambat sesangat dan wat ko tertunggu lama. huhu. 1st tyme rsnyer bukak poser dalam keter...terasa macam musafir di aidilfitri plak. hahaha


Walaupown plan yg dirancang awal xmenjadi, aku syukur gak dpt juper 2org BFF aku neh. Yerkla...lps kawen rsnya xjuper korang lagi kannn...Harap raya nnt dpt juper lg ek...inshaALLAH. 

Tahun dpn kalo korang nak wat lagi iftar beramai2...aku xbleh nak janji taw leh juin ker tak. huhu. Ada rezki....inshaALLAH.


0 comments:

Post a Comment

Jemput Komen.. jangan malu-malu yek!