Tuesday, December 8, 2015

CLASSIC by Rendascarves

Assalamualaikum korang...

Hye olls...!! Dah lama nak hapdet psl neh...tp xberkesempatan jerk...Nak promot shawl yg ahkak jual neh... CLASSIC by Rendascarves yg menampilkan 11 warna2 menarik & tertarik lagi cantik u'olls! Seriyes...!! 




11 Warna dari kombinasi warna merah, Biru dan juga chocolate

5 warna "Earth Tone" Kombinasi warna chpcolate
3 warna "Shades of Blue" Kombinasi warna Biru
3 warna "Lovely Pink" Kombinasi warna Merah


5 warna Kombinasi Chocolate
EARTH TONE

Caramel Chocolate

 Latte Chocolate

Mocha Chocolate


Hazelnut Chocolate

Cappucino Chocolate



3 Warna Kombinasi Biru
SHADES OF BLUE

Midnight Blue


Powder Blue


Teal Blue



3 Kombinasi Warna Merah
LOVELY PINK

Majestic Pink 
[HOT SELLING]

Princess Pink
 [HOT SELLING]

Bubble Gum Pink
[HOT SELLING]



Ok kiter sertakan details pasal shawl neh ek...




 # Material: Chiffon Crepe Shimmer
# Size 70" X 27"
# Less Ironing
#Flowy & Comfortable
#100% opaque (no inner required)
#Easy Styling

Harga?
Hanya RM 35.00 sahaja
+RM6 SM Postage
+RM11 SS Postage

Postage hanya dibuat pada hari SELASA dan JUMAAT jerk taw...

So camner? Agak2 dah terjatuh hati x tgk warna2 shawl neh? hehe... Kalau2 terjatuh hati dan rasa nak order boleh la komen kat cni or bleh emel laju2 kt kiter k?

lala_missu@yahoo.com

atau boleh gak follow instagram kiter

@lalashopper

atau follow page or PM FB kiter 
lala shopper




Dipersembahkan dalam satu minimal pakaging yg sgt sesuai dijadikan hadiah ker or utk pakai sendiri pown boleh. hehe 


Haaa....shawl neh berlabel hokey...weee

I'm Donning Cappucino Chocolate



Dah berkenan cepat2 bgtaw k...sbb mmg cepat abis. Cepat2 order selagi stok masih ada..Hepy Shopping u'olls!

0 comments:

Post a Comment

Jemput Komen.. jangan malu-malu yek!