Thursday, May 5, 2016

BIG CUP 129

Assalamualaikum...hallu eberibadi!

Ok arineh juz nak review kedai makan utk lepak santai2 dgn kkwn or boipren gepren ker family ker kat BIG CUP 129 yg terletak kat area Ampang jerk pown..

Cadangnyer nak ajak enceq hubby g celebrate bezday beliau. Tp, payah nau nak ajak beliau neh sbb beliau neh sker mkn kt umah. Pastuh bler adik ipar aku ajak lepaking meja laju jerk nak g. Ampehgas! haha. So, makanyer aku banjer  kt 129 big cup neh jerkla dgn adik n anak2 buah aku. Pstuh br beliau terperasan yg aku beriya2 ajak beliau kuar mkn tuh sbb nak nak celebrate bezday beliau. Gedix toi suami aku neh la. hahaha padan muka mkn tuh jerkla ok...sape suruh sombong sgt. hahhaa



Apa yg ada jual kat 129 big cup neh?
menu utama Roti John, burger dan semestinya air goncang big cup tuh la kan...
yg plg special adalah roti john cheese sekilo. haaaa
yg pasti harga berpatutan ok
big cp 1 cup RM4 xsilap. 
Nak jimat beli 3 cup RM10 jerk. haaa...


neh pilihan flavor


Roti John
Memang sedap ok!


Big Cup Strawberi


eh lupa...ada menu meatball...sedap!
xyah susah2 g ikea semata nak mkn meatball. hehe

Memandangkan tika itu aku tgh xderk selera makan...so, aku juz nyecak2 jerk mknn adik aku ngan enceq husband. haha. air pown kongsi jerk dgn enceq husband jgk. xlarat oii nak abehkan...beso gler! 

So, ape tunggu lg? Pasneh leh serang...ramai dah terpengaruh dah neh g terjah. hehe
Selamat menjamu selera u'olls!



0 comments:

Post a Comment

Jemput Komen.. jangan malu-malu yek!