Tuesday, April 25, 2017

Grease Cheesesteak


Hai Assalamualaikum semua...

Dah lama tak update...sebenarnyer ada jerk kat draft tp xpost2...so, untuk thn 2017 neh dimulakan dengan cerita neh duu la ek..paling terlatest. Baru berlaku last week. hehe


Rasanyer maybe ramai yang pernah dengar tempat makan neh...Maybe tgk kat FB org dok post2 n viral kan ker...kan kan kan... Sama dengan la dgn aku pown...en.asben yg dok tag2 mulanyer...pstuh dye dah g serbu dulu dah dgn kkwn dye...kekenon wat food tester ler kunun..cet! then  last week asben ajak blk kg dye...dye ckp nak ajak mkn cni. woweee...i is happy! haha

Nasib baik sblm g tuh kami buat booking dulu...kalo tak, memang tak merasala nak makan kat ctu sbb penoh. Masa sblm g tuh...en.asben kata suh tgk2 n carik dulu menu nak makan kt FB sbb kt ctu kat menu xderk gambar...nnt xtaw nak pilih nak makan apa. haha...Masa otw dalam kereta sempat ler memilih menu. Cewah...kunun nak makan Texas Cili Burger last2 ms smpai sana en.asben kata larat ker nak makan pedas? hahaha Ok la tukar menu ke Mushroom Burger.. Ms otw tuh jgk en.asben kata mkn la spageti sbb dye taw aku antu spegeti...dgn slumber aku jwb dah jemu...hahaha. Ok seriyes aku mmg teruja tgk gambar beger tuh sbnrnyer...try lain la plak...asik spegeti jerk...spegeti pown aku leh wat sendirik...haha so xheran sgt . (ok neh ayat bagak...hahaha)



ok neh menu
sory gambar blur...maklumler amek gambo sambil pegang anak. hahaha


neh Hot Chicken Wing
Memang sedap gler!
Lagik sedap dr ayam goreng mcd yg smpai skang masih aku xdpt2 mkn lg tuh...hahhaa


neh Mushroom Burger 


aja potong bg nmpk sket leleh2 cheese tuh..hehe


Aku tak g dgn en.asben n anak aku jerk...kamii g dgn my SIL skalik. My SIL dgn asben dye mkn Olio Oglio Beef Bacon...rupanyer dorg hantu spegeti cam aku jgk..hahaha My encik asben plak mkn beef bacon burger. ok gambar2 makanan dorg aku xdpt nak amek...salah satu sbb aku pegang anak..1lg sebab aku kena behave...hahaha tuh pown cam xleh nak tahan gak..kena gak amek gambo....kalo tak camner nak promote kat blog. hahaha


Pesanan saya burger dye sgt besar dan sangat mengeyangkan ok. Sila pegi waktu anda betul2 lapar. Satu lagi...kalo nak g makan kat cni kena dalam keadaan bersabar dan tidak kelam kabut yerk..hahaha...kena makan dalam keadaan aman damai...slow2 sbb korg mungkin akan rasa nak termuntah utk abehkan beger tersebut...sbb besar dan muak cheese. hahhaa

Ok tuh jerk pesanan sy...kepada sesiapa yang nak g...bleh g serang kat Grease Cheesesteak neh kat Seksyen 13, Shah Alam...betul2 dkt dgn Puasat Akuatik.

Okies...selamat menjamu selera!



0 comments:

Post a Comment

Jemput Komen.. jangan malu-malu yek!