Wednesday, April 26, 2017

Wangsa Grill (Restoran Chef Zubir)


Hai semua...

Pada hari Jumaat, 23 Disember 2016 kami sekeluarga g makan2 sempena aku dah abeh pantang dan sekaligus sambut besday adik aku. Sebenarnya dah lama dah kami xkuar mkn sama2 1 family...kebetulan semua ada tuh...itulah asanya. Haaa..

Bler sentuh bab nak mencari tempat makan tuh mula lah xtaw nak mkn kat mana. adehla. Bab neh aku jd stress...sbb aku yg nak membayo tp aku lak nak kena pk. Mcm2 idea tempat kuar..En. asben decide g mkn kat Tanjung Harapan jerk... Sebelum tuh caang nak g mkn kat shelout tp adik aku kata xhalal so drpd was2 beh bek xyah g kan...so pilih punyer pilih...last2 Restoran Chef Zubir jd pilihan. Kopak hakak dik nonnnnn!!! hahaha


Sebelum g..kami booking dulu. Yerkla...taw2 jerkla kkdg xleh jangka watnyer penoh..jenuh nak carik tmpt mkn lain.Sampai sana..xyahpk psl layanan...mmg tip top. Gler ko xtip top..restoran mahal woii...kalo nak xnak layan mmg aku report kat media. hahaha Ok jum tgk menu2 yg ada kat bawah yerk



















seperti biasa..anak tido.erm...


Opah n atuk tgh milih nak makan apa



neh menu mak aku..hehe




selpie dulu wpown muka aku sengaja sekerat..haha


kemain besday boy menghirup..haha





neh menu aabah n boboy




neh menu encik asben


neh menu adik aku


neh lak menu anak2 buah aku


ini shayer punyer...hehe

Soryla...aku dah xigt apa nama makanan yg kami makan...tp korang boleh tgk sendiri kat menu2 kat atas td ek...hehe



kita amek gambar dulu...!!!



eh, mana baby? ok dye nyorok..haha


baby sudah bangunnn...haha



dessert...sedappp!!!





Happy Besday Boy...sorry kena prank! haha




My baby wif ayahanda


Alhamdulillah...lps dah nyanyi2 lagu besday...dah abeh makan kami pown blk ler...Makanan sedap. service pown ok. Harga pown sesedap tempatnyer jugak..hahaha.  Tgk jerkla bil kat bawah neh..hahaha Dah nama pown Restoran Chef..op kos la mahal...so daku telahpown bersiap sedia . haha



Okiesla...tuh jerk ak citer...kepada korang yg nak try rasa kelazatan mknn kat cni...leh g serang..betul2 sblh Cafe Zawara Wangsa Melawati. Senang jerk...

Beday boboy aku da belanjer...besday adik aku pown aku da belanjer ms kenduri aqiqah anak aku arituh..besday aku saper lak nak banjer neh? haha





0 comments:

Post a Comment

Jemput Komen.. jangan malu-malu yek!