Tuesday, June 20, 2017

Kafe Skrin



Assalamualaikum semua viewwers

Arineh juz nak citer kejadian yg berlaku masa cuti Nuzul Quran arituh. Adik & adik ipar aku nak banjer iftar. Maka kami ke Kafe Skrin yg terletak kat Ulu Klang. Sblm g tuh saja2 ler tgk menu ada western & masakan melayu. haha tp utk ramadhan neh hanya ada buffet jerk. Order2 hanya dibuka pada pkl 9 mlm. 

Walaupown buffet tp aku puji masakan dye wpown hanya hidangan masakan melayu sahaja. Tapi serius aku ckp mmg sedap! Puas hati.

Ikutkan nak celebrate besday Abah aku skalik kt cni in advance tp aku dah tempah kek utk 19hb makanya kat cni juz mkn2 buka poser jerkla sambil dpt adiah enpon.  huhu. 

kat cni pown kami dpt meja reserved mmg privacy betoi la..hanya kami sekeluarga jerk dalam tuh...hahastaff dorg pown ok ramah dan layanan pown baik. 

Sambil makan  siap bleh tgk movie lg...siap request lg...hehe mmg best!
Ibarat mcm tgh mkn sambil tgk wayang. haha

Dan yg paling penting ada surau. haaa neh salah satu sbb sebenarnyer Abah aku xsker berbuka kat luar sbb kalo tmpt mkn tuh xderk tmpt utk solat. Alhamdulillah Kafe Skrin neh ada surau. So, jgn risau yerk semua. hehe


dgn star wars haha



2 hero shayer



dak kecik neh da ngantok senanyer...haha




jum tgk wayang..hehe



posing kt depan layar


huntongla dedua pown dpt..haha

dua si gemok. haha





MY Family






video

cer test try play video neh kalo bleh. huhu



Happy Bezday Abah



19 hb baru abah dpt potong kek...aku juz sponsor brownies, nasi lemak n sate jerk. Yg lain2 menu buka puasa kuih muih jerkla.

Semoga Abah sehat sentiasa dimurahkan rezeki sentiasa dibawah lindungan Allah s.w.t dan semoga panggilan gelaran HAJI tuh akan tercapai suatu hari nanti inshaALLAH. Selamat hari ulangtahun Kelahiran Abah!




0 comments:

Post a Comment

Jemput Komen.. jangan malu-malu yek!