Monday, November 19, 2012

Harga Promosi TABITA

Salam semua! 

Mari3! Promosi2! Aku rasa ramai yang pernah dengar TABITA Skincare. Produk kecantikan dan pembersihan wajah yang sangat popular sekarang neh. So, arineh aku nak promot produk neh dan ada harga PROMOSI.
 TABITA SKIN CARETABITA Skin Care adalah produk kecantikan dari Indonesia & sangat terkenal di kalangan artis - artis Indonesia & Malaysia. Tabita Skin Care dapat mengatasi pelbagai masalah kulit Mission * Menghilangkan jerawat & parut bekas jerawat *Regular Set

Harga Asal : RM 320.00

Harga PROMOSI : RM 290.00 (termasuk postage)


Exclusive Set

Harga Asal : RM 340.00

Harga PROMOSI : RM 310.00 (termasuk Postage)Harga PROMOSI ini hanya SETAKAT 23 NOVEMBER 2012 ini sahaja.  
4 Barang dalam Set TABITA SKINCARE


FACIAL SOAP : Sabun cair untuk membersihkan muka dan leher dari kotoran yang melekat dan dapat menegangkan kulit muka kita.

SMOOTH LOTION : Pembersih dan penyegar kulit muka dan leher dapat mengurangi jerawat, jeragat dan kulit kusam kembali bersih putih dan bersinar.

DAY CREAM : Krim siang dipakai pada waktu pagi atau tengah hari untuk melindungi kulit wajah kita dari panahan UV dan dapat menghilangkan flek hitam dan meremajakan kulit muka.

NIGHT CREAM : Krim malam dipakai pada malam hari untuk memutihkan kulit muka dan leher. Dapat juga di gunakan untuk menghilangkan jerawat, jeragat serta menghilangkan kedutan halus yg ada disekitar muka kita dan mengecilkan lubang pori muka.

Apa tunggu lagi?? Mari dapatkan TABITA SKINCARE dengan segera...!!!

 


PERHATIAN...!!!

Tempahan untuk harga PROMOSI ini hanya akan diambil setakat dan sehingga 23 NOVEMBER 2012 ini sahaja selagi stok masih ada.
Tempahan bolehlah dibuat melalui emel (lala_missu@yahoo.com) dan hanya tempahan melalui emel sahaja yang akan diambil. Dan no account akan diberi melalui emel. Setiap pembeli haruslah memberi details kepada saya seperti NAMA, NOMBOR TELEFON, ALAMAT PENGHANTARAN, NAMA SET dan juga TARIKH serta MASA TRANSAKSI yang dibuat sebagai BUKTI bayaran telah dibuat. Terima kasih.Link: LaLa Shopper


0 comments:

Post a Comment

Jemput Komen.. jangan malu-malu yek!