Tuesday, October 10, 2017

Bisik Pada Langit


Assalamualaikum...hai korang..

Dah tengok dah Filem Bisik Pada langit tak? Aku dah tgk dah...best weihhh...baik korang g tgk.. hehe Tp, make sure bwk tisu byk2 k. sbb konpem otomatik mata korang masuk habuk byk. haha



 
Sebelum neh aku juz tgk trailer and tgk tayangan perdana slps baca review dr blog2 org yg dah tonton filem neh. Lps tgk jerk tayangan perdana kat youtube...terus terasa nak tahu apa kesudahan citer neh. tgk tygn perdana pown dah meleleh air mata..blom tgk ull lg. haaa....
 
Memanglah tgk pd barisan pelakon xderk hebat mana tp ada abg beto la kan yg chumel tuh...haha tp disebabkan jalan cerita cam lain dr yg lain..so aku rasa nak jgk tgk. dan cuba sedaya upaya carik geng nak g tgk. Nak ajak encik asben mmg tak la dye nak tgk citer melayu...lgpown dah lama kot xtgk wyg..dah ada anak neh lg arr...Cadang nak g dgn adik aku...last2 da dpt geng..maka aku g dgn geng sewel. haha Woweeee...!!
 
 
kami booking online jerk..tuh pown sebbaek asih awal dpt la dok belakang skalik

sebelum masuk..kita tapau makan dulu..hehe

peace yaw! haha

ngam..masuk2 citer xstart lg

ok boleh makan dulu sblm nangis2..haha

 
2 org sewel posing dlm gelap..hahhaa

 
 
 
Maleh plak nak menaip or nak mencarik synopsis citer neh..haha korang google sendirik la ek. tp serius memang best..memang xrugi g tgk kt panggung. rasa cam nak tgk lg pown ada. hehe
 
Tp, ada 1 part lawak sketla bg aku..sbb bgnn sebelah opis aku masuk dalam ini cerita...dok gelak jerkla dalam panggung sbb mcm kenal itu bangunan. lg bertambah lawak bler beto ajak ayahnya ke masjid yg kononnyer terletak betul2 dpn bangunan tuh. padahal reality mana plak dating masjid besi dpn bangunan tuh...hahaha hanya kami b4 jerkla yg dok gelak n faham knp rasa cam lawak sgt. hehe biasalah...mmg slalo citer xlogik pown..kahkahkah
 
Bler tgk cier neh.tgk lokasi kat Pontian Johor tuh haha tgk plak kat tanjung piai  mmgla dok tingat penah g ctu dulu..haha ok itu semua kenangan yerk. hakhakhak
 
 
Papepown aku bg 5 STAR utk filem neh..sbb citer memang mengenai reality kehidupan sebenar masyarakat kita. Aku paling suka dialog jalil hamid citer pasal anak Mr. Tan xsilap namanya...haha tuh mmg betul n lawak.
 
Korangggg...g tgk taw...bwk tisu byk2. haha 

1 comments:

Post a Comment

Jemput Komen.. jangan malu-malu yek!